Hiburan hit

[VIDEO] Tergamak Lacurkan Bini, ‘Scene’ Ustaz Madi Buat Ramai Sebak!

Sedar tak sedar, minggu ini adalah minggu terakhir drama kesukaan ramai iaitu Nur 2 bakal ditayangkan di kaca TV pada tahun ini. Seperti yang dijangka, akan ada banyak babak yang membuatkan ramai tersentuh atau menjadi paling geram pada episod-episod terakhirnya. Antara yang paling menjadi sebut4n ramai sewaktu episod malam tadi adalah antara Ustaz Mahadi dan isterinya Aishah.

BACA: “Kau Ni Bisu Ke?”– Digoda Ust. Madi Masih ‘Bendul’, Watak Nur Buat Ramai Panas!

Watak yang diterajui oleh Azhan Rani ini sudah semakin terdesak untuk mendapatkan wang bagi meneruskan hidupnya dan telah membuat keputusan berani untuk ‘ melacurkan’  isterinya sendiri kepada 2 orang lelaki.

Walaupun dia terselamat dari menjadi mangs4 ratahan nafsu kerana tiada dalam bilik tersebut, namun Aishah ternyata sangat kecewa apabila mendapat tahu tentang dalang kejadian tersebut.

Madi ni…benda boleh jual buat apa simpan

Sejak daripada itu, isterinya sudah tidak mempercayai dan melayan lagi perangai Ustaz Mahadi. Namun scene tersebut turut memaparkan yang akhirmya dia sudah insaf dan melayan Aishah dengan penuh rasa sayang.

“Abang suapkan Cah makan eh..”

Ternyata babak berkenaan telah mendapat pelbagai komen daripada netizen, yang rata-ratanya tidak jadi mengecam tindakan Madi seperti episod-episod sebelumnya.

Jahatnya buat Madi…isteri baik macam ni tak jumpa luar sana 

Madi pun tak sanggup nak l4curkan bini dia..

Cah tolong lah penampar kan laki kau ni

Sekurang-kuranya Madi ni bukan macam Abu Puaka 

Sumber: IG