Cinta & Perhubungan Inspirasi

[VIDEO] Sebak! Mertua Nourul Depp Berlari Kejar Train Lambai Cucunya Pulang

Semenjak mendirikan rumah tangga buat kali kedua bersama seorang perunding kesihatan warganegara Perancis, penyanyi Nourul Wahab yang kini dikenali dengan nama Nourul Depp tampak semakin ceria dan bahagia bersama keluarga tercinta. Hasil perkahwinan kali yang kedua, Nourul dan pas4ngannya telah dikurniakan dua orang cahaya mata Zachary Depp, Raphael Depp dan seorang lagi cahaya mata yang masih lagi dalam kandungan.

BACA: Nourul Terjatuh Masa Tahan Anak Main Ski, Netizen Risaukan Bayi Dalam Kandungan

Sempena per4yaan Krismas dan tahun baru yang lalu, Nourul berserta suami dan kedua anaknya telah pergi bercuti di Perancis bersama ibu bapa suaminya.

Dan pada hari terakhir sebelum mereka berangkat pulang ke Malaysia semalam, Nourul sempat memuat naik satu video di laman sosial Instagram miliknya ketika mereka menaiki sebuah kereta api sambil diperhatikan oleh pas4ngan mertuanya.

Saja kupas bawang lagi…Rindu pulak kat ibu dan bapa mertuaku

Dalam paparan tersebut, bapa mertuanya turut berlari mengejar train dinaiki mereka untuk melambai cucunya, Zachary dan Raphael kerana semakin susah untuk melihat mereka lagi selepas ini. Video tersebut menyentuh hati netizen dan rata-rata mereka meluahkan rasa sebak apabila melihat video tersebut di ruangan komen.

Sedihnya tengok…nampak keikhlasan kasih sayang perhubungan

Allahuakbar…sayu tengok berkejar atuk tu ya

Atok sampai berlari melambai cucu

Alaa kesiannya atuk

Syukur you dapat mertua yang baik walau berlainan agama, bangsa dan adat

Sedihnya tengok atuk kejar2 nak tengok cucu berlepas

Sumber: IGNourulDepp

like
1
love
1
haha
wow
4
sad
2
angry