Hiburan Inspirasi Semasa

Hilang Hampir 3-4 Kg Dalam Seminggu, Dr. Soo Wincci Dedah Rahsia Diet Detox

Setiap orang mempunyai impian untuk mempunyai berat badan yang ideal sempena tahun baru. Pelbagai diet diamalkan dan pemakanan terpilih yang diambil untuk memiliki bentuk badan yang cantik serta kekal langsing. Tidak kiralah orang biasa atau artis sekalipun,  sudah pasti mereka menginginkan yang terbaik untuk diri sendiri supaya kelihatan cantik dan lebih yakin.

BACA: Hilang 13 Kg Dalam Masa 3 Minggu Gadis Ini Dedah Rahsia Transformasi Diri

Terbaru, pelakon dan penyanyi Dr. Soo Wincci telah memuat naik foto melalui laman Instagram tentang alat penimbang memaparkan berat badannya yang terkini selepas memasuki tahun baru.

Menurutnya, beliau telah hilang berat badan sebanyak 3 sehingga 4 kilogram hanya dalam masa seminggu selepas mengamalkan diet detox dengan menggunakan bahan-bahan yang mudah dan tinggal lagi satu hari untuk mencapai matlamatnya.

Dr. Soo Wincci juga turut berkongsi rahsia diet bajet yang dilakukan olehnya untuk menurunkan berat badan. Jom kita lihat!

1) Teh Kunyit Kayu Manis

Gambar sekadar hiasan

2) Kopi

Gambar sekadar hiasan

3) Telur Rebus

Gambar sekadar hiasan

4) Kacang Kuda (Chickpeas)

Gambar sekadar hiasan

5) Buah Oren

Gambar sekadar hiasan

Disebabkan ramai yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut, Dr. Soo Wincci mempersembahkan dalam sebuah pinggan sebagai hidangan detox yang diamalkan untuk menurunkan berat badannya. Hidangan detox sebegini boleh dihidangkan sebanyak 2 hingga 3 kali sehari.

Sumber : Instagram Dr. Soo Wincci

1
like
4
love
haha
1
wow
sad
3
angry