Hiburan

Nourul Terjatuh Masa Tahan Anak Main Ski, Netizen Risaukan Bayi Dalam Kandungan

Penyanyi Nourul telah berkahwin dengan Eric Depp yang juga merupakan perunding kesihatan pada 6 Jun 2012 bertempat di Duchess Place, Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Nourul mempunyai seorang anak perempuan bernama Ayu Nazirah hasil perkahwinannya dengan komposer lagu, Ajai manakala lagi 2 orang anak lelaki Zachary Depp dan Raphael Depp adalah hasil perkahwinannya dengan Eric.

BACA:Β ‘Ini Bare Face Saya’ – Nourul Wahab Bengang Orang Komen Pasal Warna Kulit

Nourul yang kini sedang hamil 21 minggu kini sedang bercuti di Perancis bersama keluarga suaminya bagi menyambut perayaan Krism4s.

Terbaru, dia telah memuat naik video di Instagram memaparkan detik cemas apabila telah jatuh tertonggeng sewaktu cuba menahan anak bongsunya, Raphael Depp yang bergerak laju semasa bermain ski.

Akibat cuba menahan anaknya, kakinya terjatuh sebelum diikuti bahagian perut kerana salji yang licin. Namun, Nourul bersyukur kerana kandungannya masih bergerak. Dia juga sempat membebel mengatakan anak dalam kandungan yang diberi nama Isabella akan mengetuk kepala Raphael sebaik sahaja dilahirkan.

Nourul menganggap kandungannya yang berusia 21 minggu seperti telur yang rapuh dan setiap langkah yang diambil perlu berhati-hati. Rata-rata netizen turut risau akan keadaan bayi dalam keandungan Nourul dan mendoakan agar semuanya baik-baik sahaja.

InshaAllah tak ada apa2…fikir baik2…doa…

Jaga diri…jangan gagah pergi main salji…

Moga Allah pelihara hingga selamat bersal1n..

Jaga diri baik2..salji licin kot tu..

Allahuakhbar..ser4m saya..jaga diri akak

Sumber : Instagram

like
1
love
haha
wow
sad
angry