Hiburan Santai Semasa

[VIDEO] Sanggup Berlatih Kasar Dalam Hujan, Komitmen Tunku Hanis & Janna Dipuji

Selain isu sampingan yang telah mencetuskan kontroversi, drama bersiri Leftenan Zana kini berjaya menjadi trending ekoran jalan cerita yang menarik dan gandingan pelakon yang mantap. Umum tahu, bukan mudah bagi pelakon-pelakon utama drama ini untuk menjiwai watak sebagai seorang askar dan untuk itu, pelbagai pengorbanan terpaksa dilakukan. Walaupun terpaksa memotong rambut dan berkaw4d berjam-jam lamanya, nampaknya pengorbanan Tunku Hanis dan Janna tidak sia-sia.

BACA: Janna Nick Kena ‘Sound’ Lagi Sebab Leftenan Zana, Kali Ni Oleh Hero ‘Paskal’

Semenjak drama tersebut mula ditayangkan, kedua pelakon ini sering berkongsi pengalaman sepanjang menjalani penggambaran bagi drama Leftenan Zana itu. Terbaru, Janna ada memuatnaik sebuah video di laman IG yang memperlihat dirinya dan Tunku Hanis yang terpaksa meneruskan kaw4d, meskipun ketika hujan lebat tak ubah seperti askar sebenar.

Dari hujan lebat sampai hujan berhenti…

Melihatkan video tersebut, ramai yang memuji komitmen Janna Nick untuk menjiwai wataknya sebagai seorang askar. Bukan itu sahaja, ada juga yang begitu kagum dengan bakat lakonan Janna yang versatil, semua watak pasti boleh dibawa dengan jayanya!

Salute you dik! Hebatnya Janna Nick ni semua watak boleh bawak…askar, gila, semua boleh Paling hebat awak la sebab awak  bukan askar

Bagi watak antagonis Leftenan Zana, Tunku Hanis juga tidak kurang hebatnya. Dek kerana lakonannya yang menjadi, ramai yang meluahkan rasa geram dengan watak Leftenan Razlina yang dibawanya. Menerusi posting terbarunya di IG, Tunku Hanis ada bertanya kepada pengikutnya tentang pandangan mereka terhadapa watak yang dipegangnya itu.

Majoriti komen yang diterima menunjukkan rasa puas hati netizen terhadap lakonan Tunku Hanis yang sangat ‘menjadi’. Tunku Hanis juga terlihat membalas komen yang diterima dan begitu bersyukur bakatnya kini dipuji dan dapat dilihat oleh para penonton.

Steady la memang ada orang degil macam ni dalam askar Kalau boleh nak tumbuk perut Raz bertubi2…sampai pengsan, geram sungguh Watak Leftenan Raz menjadi sangat…dengan muka kerek tu geram tengok

Sumber: IG tunkuhanisjannanick

[instagram-feed]