Hiburan

Janna Nick Kena ‘Sound’ Lagi Sebab Leftenan Zana, Kali Ni Oleh Hero ‘Paskal’

Drama bersiri Leftenan Zana sudah memasuki minggu kedua ditayangkan di TV3. Meskipun pada awalnya drama ini banyak mencetuskan spekulasi negatif tentang hubungan pelakon utama dengan pihak produksi, namun kini Leftenan Zana semakin mendapat tempat di hati netizen. Menerusi Instagram pelakon tersebut, Janna Nick rajin memuat naik babak-babak yang terdapat dalam cerita berkenaan bagi tujuan promosi.

BACA: “Dari Berkepok, Terus Ke Ini”- Tunku Hanis Dedah Pengorbanan Demi Leftenan Zana

Anak Leftenan Adnan 

Upacara Angkat Sumpah Pegawai Kadet Graduan

Terbaru, Janna Nick telah berkongsi satu adegan dalam drama tersebut yang memaparkan babak dia memberi command ketika berkaw4d. Dalam babak itu, Leftenan Zana diminta mengulangi komannya dengan nada yang lebih kuat, membuatkan dia menjerit sepenuh hati.

‘Assalamualaikum Staf! Minta kebenaran masuk baris!’

Video tersebut mengundang perasaan kagum dalam kalangan netizen yang melihat Janna Nick begitu kental dan tabah dalam melakonkan watak tersebut.

Respect kat akak idol.. watak memang sempadan 

Tengok Janna lakonkan watak Zana pun bukan senang 

Terbaik.. memang best drama ni 

Turut tidak melepaskan peluang untuk memberikan komen terhadap video berkenaan adalah hero filem ‘Paskal’, iaitu Hairul Azreen.

Jangan tengking anak aku tido

Ternyata komen berunsur jenaka daripada Hairul Azreen tentang anaknya, Yusuf Iskandar yang kononnya sedang tidur itu membuatkan ramai terhibur dan turut memberi respon terhadapnya.

Punya serius tengok video…baca komen ni terus gelak 

Abang Paskal sudah masuk 

Dalam pada itu, ada juga individu yang meminta supaya netizen tidak membanding-bandingkan drama ini dengan filem Paskal yang lebih berskala tinggi.

Janganlah compare dgn filem Paskal.. itu bajet besar, banyak training

Sumber: IG jannanick

[instagram-feed]