Hiburan Semasa

[VIDEO] Rakaman Kelas Vokal Misha Omar Viral, Buat Peminat Geram Sebab…

Kini, industri muzik tanah air sudah dibanjiri dengan kedatangan ramai artis baru. Ada yang benar-benar berbakat dan ada juga yang bakatnya hanya suam-suam kuku. Namun begitu, kedatangan penyanyi-penyanyi baru ini sedikit pun tidak menggugat kedudukan penyanyi lama yang ratanya sudah mendapat tempat di dalam hati peminat-peminat mereka. Lihat sahaja kejayaan artis seperti Misha Omar, walaupun menyepi buat seketika, kemunculan semula artis ini mendapat sambut4n yang begitu memberangsangkan.

BACA: “Anak Angkat Pun Anak”– Misha Omar Bosan Jawab Pertanyaan Netizen

Selepas membuat kemunculan semula menerusi lagu ‘Sampai Bila’ pada tahun lepas, Misha Omar kini kembali bergiat aktif dalam industri muzik. Tambahan lagi, lagu ‘Sampai Bila’ itu mendapat sambut4n yang hangat sekaligus melayakkannya menjadi finalis Anugerah Juara Lagu Ke-33 (AJL 33) pada tahun ini.

Sedang membuat persiapan untuk AJL-33 yang bakal berlangsung pada 3 Februari ini di Axiata Arena Bukit Jalil, Misha Omar baru-baru ini ada membuat video live di akaun Instagram miliknya. Video tersebut memperlihat Misha Omar yang sedang menjalani kelas vokal bersama guru vokal dan pensyarah muzik, Datuk Syafinaz Selamat. Video itu menjadi viral di laman Twitter hasil perkongsian sebuah akaun yang bernama IanZainal.

Misha Omar ni dah banyak menang anugerah pun masih masuk kelas vokal

Video tersebut mendapat pujian daripada netizen yang ratanya mengagumi Misha Omar yang masih berusaha memperbaiki dan meningkatkan mutu nyanyian dan vokalnya walaupun sudah lama berkecimpung dalam bidang nyanyian dan sudah banyak menerima anugerah.

Moral of the story, jangan pernah berhenti belajar walaupun dah terer

Apasal 24 saat je…ni yang geram ni, tak puas!

Kalau nak kekal diatas, kena selalu train untuk jadi lebih baik

Mantap kak mitch…otai berbakat pun still rendah diri belajar vokal.

Sumber: Twitter ianzainaI

like
love
haha
wow
sad
angry