Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO] Lawak! Ini Jadinya Bila Pak Azad Paksa Eira Nyanyi Sambil Pegang Kuali

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Azad Jasmin di media sosial, pasti tahu dia gemar mengusik dan suka bergurau dengan orang-orang di sekelilingnya. Kalau 2 bulan lalu Azad mengusik peminatnya yang melatah sewaktu berada di Indonesia sehingga bersilat, kali ini dia mengacau isterinya pula iaitu selebriti Eira Syazira. Perkara itu dikongsikan di laman Instagram miliknya.

BACA : [VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Menurut kapsyen yang ditulis, kejadian ini berlaku pada waktu tengah hari dan telah dirakam secara rahsia tanpa pengetahuan isterinya. Dalam video tersebut memaparkan Azad memanggil Eira yang pada ketika itu sedang berada di dapur untuk memasak.

You kena fokus!

Sebaik aktres itu datang ke arahnya, dia menyuruh Eira menyanyi dengan alasan mahu melihat kebolehannya. Meskipun ditolak dengan tegas oleh wanita itu, namun dia tetap memaksanya berbuat demikian sambil memegang kuali berwarna merah dan memakai tudung saji di kepala.

Aduhai fokus pada kuali takut lekat kat muka Pak Azad

Gelagat suami isteri ini ternyata telah mencuri tumpuan ramai apabila para netizen berasa terhibur lalu membanjiri ruangan komen entri tersebut. Ada juga di antara mereka risau periuk yang dipegang oleh Eira itu ‘hinggap’ di muka Azad. Malahan, mereka turut berpendapat bahawa Eira bersyukur kerana memiliki suami seperti Azad kerana sentiasa memberi hiburan di rumah.

Sumber : IG Azad Jasmin