Hiburan

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Bagi yang mengikuti pelakon Azad Jasmin di media sosial sudah pasti mengetahui bahawa dia gemar bergurau dan mengusik orang-orang di sekeliling termasuklah ahli keluarganya. Tambahan pula, pelakon Mamak Cupcake ini sememangnya seorang pelawak membuatkan warga netizen turut terhibur melihat gelagatnya bersama isteri, Eira Syazira menerusi video-video yang dimuat naik di laman sosial itu.

BACA : [VIDEO] “Agak La Wei”- Berkejaran Di Dalam Mall, Netizen Kritik Gurauan Azad

Baru-baru ini Azad dan Eira telah menjalani rakaman Live Show Jpop Yangyuk. Sejurus selepas rakaman, beberapa peminat tidak melepaskan peluang untuk bergambar dengannya.

Ni lah dia karakter suami saya, suka sangat kacau orang tak kira siapa.

Memandangkan peminat-peminat itu melatah, jadi Azad mengambil kesempatan untuk mengusik mereka sehingga terhasilnya beberapa aksi kelakar yang tidak disengajakan.

Selepas itu, terdapat sesuatu yang terjadi kepada Azad sebagai balasan mengusik para peminatnya tadi. Hal ini kerana giliran Azad pula diprank apabila dia telah dibaling dengan ular plastik sehingga terkejut sakan.

Melihat reaksi Azad itu ternyata telah membuat rata-rata netizen puas hati kerana selama ini dia selalu mengusik orang.

Puas hati tengok Pak Azad menggelupur

Tu la suka sakat orang last2 terkena juga..

Dia punya menggelupur 4-5 kali tengok asyik tergelak je

Haaa kacau lagi makcik2 tu..kan kena prank ular

Sumber : IG eirasyaziraofficial azadsyazirarose

like
love
haha
wow
sad
1
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.