Hiburan

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Sharing is caring!

Bagi yang mengikuti pelakon Azad Jasmin di media sosial sudah pasti mengetahui bahawa dia gemar bergurau dan mengusik orang-orang di sekeliling termasuklah ahli keluarganya. Tambahan pula, pelakon Mamak Cupcake ini sememangnya seorang pelawak membuatkan warga netizen turut terhibur melihat gelagatnya bersama isteri, Eira Syazira menerusi video-video yang dimuat naik di laman sosial itu.

BACA : [VIDEO] “Agak La Wei”- Berkejaran Di Dalam Mall, Netizen Kritik Gurauan Azad

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Baru-baru ini Azad dan Eira telah menjalani rakaman Live Show Jpop Yangyuk. Sejurus selepas rakaman, beberapa peminat tidak melepaskan peluang untuk bergambar dengannya.

Ni lah dia karakter suami saya, suka sangat kacau orang tak kira siapa.

Memandangkan peminat-peminat itu melatah, jadi Azad mengambil kesempatan untuk mengusik mereka sehingga terhasilnya beberapa aksi kelakar yang tidak disengajakan.

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Selepas itu, terdapat sesuatu yang terjadi kepada Azad sebagai balasan mengusik para peminatnya tadi. Hal ini kerana giliran Azad pula diprank apabila dia telah dibaling dengan ular plastik sehingga terkejut sakan.

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Melihat reaksi Azad itu ternyata telah membuat rata-rata netizen puas hati kerana selama ini dia selalu mengusik orang.

Puas hati tengok Pak Azad menggelupur

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Tu la suka sakat orang last2 terkena juga..

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Dia punya menggelupur 4-5 kali tengok asyik tergelak je

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Haaa kacau lagi makcik2 tu..kan kena prank ular

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Sumber : IG eirasyaziraofficial azadsyazirarose

[VIDEO] Kacau Peminat Melatah Sampai Bersilat, Lihat Balasan Azad Jasmin Dapat

Facebook

Telegram