Hiburan

[VIDEO] Isu Saman-Menyaman Netizen Mulut Lancang, Michael Ang Perli Cik Epal?

Nama Cik Epal dan Jofliam mula hangat diperkatakan sejak viral isu stroller RM3000. Dek kerana isu tersebut, netizen pula menyifatkan mereka sebagai riak sekaligus memberikan kecaman. Bagi memberi pengajaran kepada ‘makcik bawang’, suami isteri ini akhirnya mengambil langkah untuk menyaman individu berkaitan. Namun begitu, suasana bertambah hangat apabila pengarah terkenal, Michael Ang mula memuat naik video yang seolah-olah memerli Cik Epal dan Jofliam.

Baca :Masa Tidur Dia Cabut Kening Sampai Nipis, Rupanya Terkena ‘Ain’ Mata Orang

“Kalau tak nak kena caci, privatekan je akaun!”

Dalam video berkenaan, pengarah ini telah mengulas tentang k0ntroversi saman-menyaman yang dilakukan oleh ‘pihak’ tertentu. Menurutnya lagi, perkara yang dikongsikan ke media sosial memang sukar dikawal. Jika ada mulut-mulut yang gemar mengecam sekalipun, lebih baik diabaikan daripada bertindak memperbesarkan hal remeh.

Pom sana pom sini bercakap bukan pasal isu diri sendiri…

Bukan sahaja pihak netizen mula ‘bertekak’ menyuarakan pendapat masing-masing dalam isu ini, akhirnya tuan badan sendiri iaitu Jofliam dan Cik Epal telah menitipkan komen di Instagram Michael Ang. Suami isteri ini sedar tentang kewujudan video tersebut selepas diberitahu oleh pengikut mereka menerusi DM Instagram.

“Aku post pasal orang lain, orang lain yang terasa…”

Tidak lama selepas itu, Michael Ang muncul lagi dengan video baru di mana dia menafikan dakwaan kononnya memerli Cik Epal dan Jofliam tentang isu saman-menyaman. Katanya, dia sendiri tidak pernah kenal atau mengikuti kontroversi saman suami isteri berkenaan.

Rating drama sendu ke sampai nak tumpang hype aku?

Menjengah ke Instastory Cik Epal pula, dia juga semacam memberi respon mengenai isu perli-memerli yang tercetus daripada video Michael Ang tersebut.

Sumber : Instagram Michael Ang dan Cik Epal