Hiburan Semasa Viral

Lepas Diperli Jihan Padam Status ‘Gajah Bergasak’, Anggap Isu Dah Selesai

Semalam, viral di media sosial tentang satu posting Aishah beberapa hari lalu yang berbaur sindiran terhadap pengacara dan pelawak terkenal, Jihan Muse. Ia berhubung sikap pelawak itu yang enggan melibatkan diri dengan isu tuntutan Aishah terhadap Dato’ Vida pada mulanya namun akhirnya menghubungi peguam juara Gegar Vaganza musim ke-4 itu setelah tahu kebenaran berpihak padanya.

BACA: Jihan Nabil Patut Datang Mahkamah Jadi Saksi Sebab Ada Atas Pentas – Aishah

Kredit Foto MHETV

Kapsyen tersebut dituju pada Jihan susulan satu postingnya sebelum ini. Dalam kapsyen itu Jihan seolah-olah menggambarkan keadaan dirinya yang tersepit apabila dua pihak yang bergaduh ingin menarik dirinya yang tak tahu apa-apa untuk terlibat sama.

Kredit Foto MHETV

Selepas kapsyen berbaur sindiran Aishah itu menjadi tumpuan ramai, Jihan Muse nampaknya telah memadamkan semula posting tersebut dan menganggap isu ini telah selesai. Dia juga merasakan tiada relevannya lagi untuk dia terus membicarakan perkara ini. Andai dia terus mengulasnya, dikhuatiri kata-katanya akan disalah tafsir seterusnya mengeruhkan lagi keadaan dan menjejaskan hubungannya dengan mana-mana pihak.

Sumber: MHETV