Hiburan

[VIDEO] “Adoi…” – Parodi Gosip MeleTOP Bell & Jihan Bikin Netizen Berdekah!

Selain daripada sesi temubual bersama artis undangan sebagai jemputan, rancangan sensasi MeleTOP juga popular dengan siri parodi yang dilakonkan oleh Bell Ngasri dan Jihan Muse mengenai isu-isu panas atau k0ntroversi yang melanda artis-artis tanah air untuk menghiburkan para penonton di set mahupun di rumah. Pada setiap minggu parodi MeleTOP paling ditunggu ramai untuk melihat gelagat 2 orang pelawak tersebut.

BACA : [VIDEO] Parodi AJL Buat Ramai Terhibur, Tapi Watak ‘Misha Omar’ Dikecam?

Kebetulan pula baru-baru ini media sosial kecoh dengan isu curang Aliff Aziz terhadap isterinya dan As’ad Motawh yang dipeIuk oleh peminat fanatiknya sewaktu membuat persembahan. Jadi parodi MeleTOP telah memasukkan kedua-dua isu ini pula!

Parodi isu rumah tangga Bella Astillah dan Aliff Aziz

View this post on Instagram

My upcoming business nak bukak Pusat Penenang Kak Ros. #parodimeletop #jihanparodi @parodiva #moveon #womenpower #womensday

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Parodi As’ad Motawh ‘backup‘ peminat fanatik

Ternyata keletah 2 orang pelawak ini menjayakan parodi MeleTOP telah membuatkan rata-rata netizen terhibur dek kerana memek muka serta g@ya yang dilakukan oleh mereka menjadi.

Y4 Allah panjangkan umur Bell & Jihan. Begitu hebat ciptaanMu kerana dua2 kelakar habis

Hahaha nak pecah perut aku ketawa..deep wei..

Nak tidur tp tengok parodi ni tak jadi nak tidur..gila weh!!

Adoi Jihan Jihan. Kau tak pernah menghampakan la. Lawak

Korang mmg tak pernah mengecewakan..Legend of parody la korang ni

Berdekah aku gelak tgh mlm. Jub*ke punya Bell rambut mcm berus sawang

Rakaman penuh parodi MeleTOP

Sumber : IG jihanmuse & bellngasri Youtube MeleTOP

like
love
1
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.