Hiburan Semasa

“Nak Selamatkan Laki Orang Lain Ke?” – Tak Tutup Komen, Oktovia Terus Dihentam!

Setelah beberapa hari hangat tentang k0ntroversi curang yang melanda Aliff Aziz dengan Oktovia Manrose, akhirnya kedua-dua mereka telah pun mengaku kesilapan masing-masing dan memohon maaf kepada semua, terutamanya isteri penyanyi itu, Bella Astillah. Hal ini kerana kejadian ini merupakan sk4ndal kedua yang telah dilalui oleh Aliff dalam tempoh 1 tahun sahaja.

BACA: “Senangnya Minta Maaf” – Bella Astillah Nekad Bersemuka Dengan Oktovia

Pada ketika itu, Oktovia dilihat masih aktif di IG, cuma menutup ruangan komen kerana pastinya akan mengundang pelbagai komen daripada netizen yang kurang senang dengan isu skandal terbabit. Namun menerusi posting terbaru oleh aktres berkenaan yang dilihat untuk mempromosi drama bersiri terbarunya, dia dilihat sudah tidak menutup lagi tetapan berikut.

Saya datang untuk menyelamat…Hadapi apa ditakutkan!

Ternyata peluang itu terus digunakan oleh para netizen untuk mengecam dirinya, seolah-olah skandal itu masih lagi hangat sehingga kini.

Nak selamatkan orang…sedangkan merosakkan rumah tangga orang

Nantikan drama ‘gadis b0mba pemusnah rumah tangga’

Busuk title janda…sebabkan kemurahan awak semua janda terpalit

Nak selamatkan laki orang lain ke…

Meskipun begitu, ada juga netizen yang meluahkan rasa pelik kenapa orang ramai perlu mengecamnya lagi, sedangkan perkara itu sudah pun selesai antara mereka bertiga.

Patut Malaysia tak maju…pemikiran jauh ketinggalan

Banyak pahala dia dapat…

Tak habis2 dok kecam…dia dah mengaku silap kan

Sumber: IG oktoviamanrose