Hiburan

“Ulang Banyak Kali” – Heliza Helmi Spontan Bersin Dekat Mikrofon, Comel Habis!

Sejak menyertai misi kemanusiaan ke Syria bersama sukarelawan lain, nama penyanyi Heliza Helmi sering menjadi sebut4n ramai dek kerana keberanian dan semangat kental perjuangannya itu. Tidak lokek berkongsi pengalamannya sepanjang berada di sana, Heliza dan adiknya Hazwani Helmi banyak menerima undangan ke beberapa institusi sebagai panel jemputan sekembalinya mereka di Malaysia.

BACA : “Saya Impikan Syahid Setiap Misi..” – Hos Pun Meremang Dengar Pengalaman Heliza

Penghantaran barangan keperluan untuk pelarian

View this post on Instagram

PART 1 – SIAPA MENITISKAN AIR MATA MELIHAT VIDEO INI? _ Inilah hasil daripada DERMA kalian ! Ya, inilah BUKTINYA, dengan izin ALLAH , kalian VIRALKAN, kalian DERMA, dan inilah hasilnya! ALLAHU AKBAR! _ We are so proud with you guys! TERIMA KASIH SEMUA atas keprihatanan kalian. Moga ALLAH ganjarkan SYURGA TERTINGGI buat kalian dan kita semua. Aamiin _ Namun kerja kita tidak terhenti di sini, jutaan pelarian SYRIA perlu kita bantu secara beterusan. RM3 JUTA diperlukan _ Ayuh Rakyat Malaysia, juga Indonesia,Singapura,Brunei dan seantero dunia sama sama kita terus bantu Salurkan Sumbangan Menerusi Maybank Islamic SYRIA EMERGENCY APPEAL (DANA MAPIM) Akaun No : 562834636987 Atau www.tabungsyria.com Dr @saniarabyalkahery @hazwanihelmi @thehelmiswarrior #thehelmis #rescuesyria #mapim

A post shared by ?H E L I Z A H E L M I ? (@nurhelizahelmi) on

Heliza bersama kanak-kanak pelarian Syria

Semalam, Heliza dan Hazwani telah dijemput ke satu program iaitu Humanity Night: Humanity for Love yang bertempat di Auditorium Kompleks Perdanasiswa, Universiti Malaya untuk berkongsi pengalaman mereka sewaktu berada di negara bergolak itu.

Namun, apa yang menarik perhatian adalah apabila Heliza secara tiba-tiba terbersin sewaktu adiknya sedang rancak bercerita tentang pengalaman mereka itu.

Sebenarnya kan…Kakja tak sempat nak maklongkan

Ternyata aksi tidak sengaja Heliza itu telah mengundang perhatian ramai apabila rata-rata netizen terhibur melihatnya yang kelihatan comel selepas terbersin.

Elok je mic dekat mulut bersin..gegar video saya

Comel je bersin macam tu..maaf sebab saya ulang banyak kali

Hahahaha siapa tengok ulang kali kita geng

Kelakar..comel je muka Heliza bersin..

Sumber : IG Heliza Helmi

[instagram-feed]