Hiburan

Tak Takut Sahut Cabaran, Nana Rela Dedah Nama ‘Teman’ Lelaki Secara Live!

Semalam, geng pagi konti radio Era, iaitu Johan, Hanif dan Ray (JoHaRa) telah berkesempatan melakukan cabaran kepada penyanyi lelaki yang bersuara unik, iaitu Sufian Suhaimi. Kerana tidak membri mereka baca mesej peribadi yang terdapat di IG miliknya, Sufian sanggup melakukan cabaran menelefon salah seorang daripada bekas teman wanitanya dan menelan makanan paling tidak digemari olehnya, iaitu sayur!

BACA: [VIDEO] Sufian Suhaimi Sahut Cabaran Call Ex Girlfriend Live Di Radio, Lawak!

Pagi ini pula, JoHaRa telah berkesempatan untuk membuIi seorang lagi penyanyi ternama Malaysia, iaitu Siti Nordiana, yang turut lebih mesra dikenali sebagai Nana. Menerusi paparan video yang telah dimuatnaik di laman Instagram rasmi radio tersebut, Nana siap rela hati berikan 3 jejaka ini membaca private message di laman sosialnya.

Sanggup bagi sebab tak nak makan lidah lembu…kantoi mesej dengan Ray!

Sama seperti Sufian, Siti Nordiana sanggup buat macam-macam perkara untuk mengelak daripada makan denda cabaran tersebut. Namun akhirnya dia tertewas apabila Johan menyuruhnya membuat satu pengakuan yang tidak mampu diluahkan oleh mana-mana penyanyi di Malaysia sekalipun.

Kesian Nana…tak sanggup cakap dia lagi power nyanyi

Terpaksa makan jus rumput blend!

Selain itu, Nana turut mengaku 3 nama selebriti yang pernah mengajaknya keluar walaupun dia masih menolak ada menjalinkan hubungan dengan salah seorang daripada mereka.

Nana malu bila dengar nama Fikry…amboi!

Biarpun gelagat nakal mereka di konti itu membuatkan ramai bersimpati kepada Nana, namun rata-rata netizen terhibur dengan perkara tersebut.

Respect kat TokTi sanggup telan…kesian tengok

Check DM b4haya…makan lidah lembu pulak

Terhibur la tengok Nana kena buIi

Jahat ERA ni…

Sumber: IG era.je