Hiburan

“Serap Tak Menyirap”- Sharifah Sakinah Buat Hal, Guna Pampers Buat Anak Tudung!

Bagi mereka yang mengikuti perkembangan selebriti Sharifah Sakinah, pasti ramai sudah ‘masak’ dengan perangai gila-gilanya dan bersahaja itu. Apa sahaja yang dimuat naik di media sosial termasuklah video atau foto, Sakinah selalu membuatkan ramai pengikutnya terhibur. Kadangkala apa dikongsikan itu seperti tidak masuk akal tetapi ramai bersetuju dengan idea yang ditonjolkan itu.

BACA : “Lupa Nak Iron Ke?” – Foto Sharifah Sakinah Di IG Jadi Bahan Lawak Netizen

Terbaru, Sakinah telah memuat naik fotonya di Instagram dan video di IG story yang memaparkan dirinya seperti memakai ‘anak tudung’.

Memperkenalkan D’INNERZ serap serap takdalah menyirap

Dia berkongsikan idea tersebut khas buat para hijabista yang mempunyai masalah kepala berpeluh lebih-lebih lagi ketika melakukan senaman. ‘Anak tudung’ itu sebenarnya merupakan lampin bayi.

Tutorial anak tudung jenama baru Sharifah Sakinah

Rata-rata netizen yang melihat ‘anak tudung’ itu baru menyedari akan kewujudan lampin berkenaan lalu meninggaIkan komen mereka menerusi ruangan entri tersebut.

Aku baru perasan tu pampers..

Ahahaha bod*h la lawak siot, aku selalu buat dekat anak2

Boleh dia memikir..Memang ada logiknya. Untuk serap peluh

Pagi-pagi selalu cari anak tudung tak jumpa.. Ni idea bagus

Puas aku renung..kenapa macam lebih kurang pampers anak aku…

Sumber : IG sharifah_sakinah Youtube ASAL ARTIS

like
love
haha
wow
sad
1
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.