Hiburan hit

“Sedap La Tak Pakai Baju…” – Foto ZahirAH Buat Netizen ‘Cuci Mata’!

Sejak mengumumkan hubungan percintaan mereka sekitar hujung tahun lalu, p4sangan romantis Aiman Redza Hakim dan Zahirah Macwilson tidak lekang berkongsi kemesraan mereka di laman media sosial masing-masing. Mengakui hubungan mereka bukan sekadar cinta lokasi selepas terlibat dalam sebuah penggambaran yang sama, Zahirah juga pernah menyatakan yang dia terpikat dengan sifat jujur yang dimiliki aktor tersebut.

BACA: “Dah Macam Orang Putih” – Cuti Bersama, Netizen Minta Aiman Zahirah Cepat Kahwin

Terbaru, Aiman telah terbabit dalam sesi photoshoot sebuah majalah popular yang bakal diterbitkan pada bulan hadapan. Menerusi Instagram miliknya dan Zahirah. mereka berkongsi beberapa keping foto hasil sesi tersebut buat tatapan peminat.

Menurut Zahirah, dia sempat melawat lokasi penggambaran Aiman sebentar tadi, dan secara tidak sengaja termasuk sekali dalam satu foto selepas diminta oleh pihak produksi. Namun, ternyata foto agak ‘panas’ itu mengundang pelbagai kritikan daripada netizen.

Wow tak pakai baju…sedap la tu

Nampak macam n4ked…

Ni jenis mula2 je beriya…sat lagi gaduh ungkit

Bagaimanapun, jika diteliti semula kapsyen pelakon drama ‘Jangan Benci Cintaku’ itu, Zahirah ada memberitahu yang dia terpaksa memakai baju lelaki yang bers4iz besar sewaktu sesi photoshoot tersebut.

Nampak tak baju Zahirah pakai tu…warna putih, n4ked tang mana

Sumber: IG zahirahmacwilson