Hiburan

“Tak Tahu Apa-Apa”- Tular Babak Zul-Intan Dalam Air, Kru Drama Kini Buka Mulut

Drama berjudul ‘Setelah Ku Dimiliki’ telah menggandingkan dua pelakon hebat iaitu Zul Ariffin dan Intan Najuwa. Terbaharu, nama dua orang pelakon ini telah menjadi bualan ramai apabila beberapa keping foto yang memperlihatkan babak ‘daring’ Zul mengangkat Intan di dalam air telah tersebar. Sejak itu, netizen mula membuat spekulasi sendiri kononnya foto terbabit merupakan salah satu babak yang diselitkan dalam drama tersebut.

BACA: Ingatkan Ayah – Peminat Naik Angin Ada Individu Perlekeh Tunang Intan Najuwa

Menjawab persoalan ramai, pengarah drama berkenaan iaitu Osman Ali sendiri telah tampil memberi penjelasan. Katanya ketika dihubungi oleh Harian Metro, dia sendiri terkejut dengan penularan gambar tersebut selain ada menafikan ia bukanlah gimik bagi menaikkan ‘rating‘ naskhah terbabit.

Tiada langsung adegan terbabit dalam drama

Menurutnya, dia tidak berada di lokasi semasa melakukan penggambaran montaj bulan madu membabitkan dua pelakon kontroversi itu. Walau bagaimanapun, dia sudah mendapat kepastian daripada semua pihak produksi bahawa babak itu sememangnya tiada kaitan langsung dengan adegan drama ‘Setelah Ku Dimiliki’.

Kredit foto Harian Metro

Ada dua versi penggambaran montaj bulan madu tapi..

Menerusi temu bual bersama Penolong Pengarah iaitu Jai, dia mengakui terdapat dua versi penggambaran untuk montaj bulan madu dirakamkan. Namun begitu, kedua-duanya tidak menyelitkan langsung adegan seperti gambar yang menjadi tular itu.

Gambar sekadar hiasan

Sumber: Harian Metro 

 

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram