Hiburan Semasa Viral

Makanan Bentuk L*cah, Parti Dah Macam 18sx – Mana Pergi Maruah Perempuan?!

Heboh di media sosial semalam tentang isu Bachelorette Party Nelydia Senrose yang bertemakan pakaian tidur. Tarian dan tema pakaian mereka menjadi kecaman ramai di media sosial apabila video-video dari IG story mereka mula tersebar. Tak cukup dengan itu, hiasan pada cupcake Nelydia Senrose yang bertemakan  replika s*ks masih terus menjadi bualan ramai di media sosial.

[VIDEO] “Hilang Adat Budaya Kita”- Parti Bujang Nelydia Pula Cetus Kecaman

Cupcake dengan hiasan bentuk alat suIit lelaki dan buah d4da wanita yang terdapat di dalam parti tersebut untuk meraikan hari mulia yang bakal menjelang tidak lama lagi telah membuatkan ramai marah dengan sekumpulan selebriti wanita ini.

Idea b*doh sapa lah ni. Perempuan zaman sekarang.. 

Tak senonohnya.. bagi saya tu perkara sensitif 

Makanan tu rezeki dari Allah.. kenapa dihina tahap begini 

Orang yg buat cupcake ni tak ada tamadun 

Perlu ke buat cupcake macam ni.. xde idea lain ke 

Mereka mempersoal keperluan hiasan seperti itu di atas makanan dan menganggap ianya adalah sesuatu yang tidak patut. Seperti tiada maruah, itulah yang dapat digambarkan ramai netizen yang malu melihat cara mereka meraikan parti bujang tersebut.

Saya tak tahu mana maruah perempuan.. takde rasa malu 

Yang dah kahwin pun malu, diorang dok bangga 

Video menari Uqasha Senrose tersebar

Gambar di sekitar parti bujang Nelydia Senrose.. 

Sumber: IG makcik_puaka, Twitter AkuViral