Cinta & Perhubungan Semasa Viral

“Jom Jumpa, Lama Tak Kena” – Rupanya Selama Ini Aku ‘Bermadu’ Dengan Lelaki..

Dalam perkahwinan, masalah dan dugaan pasti tidak dapat dielakkan. Pada awalnya, semua kelihatan indah belaka. Namun selang beberapa tahun, akan hilanglah kemanisan berumah tangga jika tidak dijaga baik. Kehadiran orang ketiga pada ketika hubungan suami isteri mulai hambar, sering menjadi punca kepada keretakan dalam rumah tangga. Namun, orang ketiga yang seringkali muncul di antara suami dan isteri kadangkala boleh menjadi seseorang yang tidak dijangka.

BACA: “Bercinta Selepas Kahwin” – Aku Silap..” – 2 Tahun Memendam, Akhirnya Terbongkar Di Kapsyen FB

Gara-gara sebaris text ‘jom jumpa, lama tak kena’, seorang isteri merana apabila mengetahui suaminya mempunyai hubungan songsang. Kisah tersebut telah dikongsikan di Twitter oleh seorang lelaki. Dia menceritakan tentang rakan perempuannya yang baru mengetahui suaminya mempunyai kekasih sejenis malah telah membuat hubungan terkutuk itu di rumah mereka.

Dia telah berkahwin selama 3 tahun, namun sepanjang setahun rupanya dia telah bermadu dengan lelaki tanpa disedari. Dia dan suami yang tidak bersekedudukan telah memudahkan pergerakan suaminya itu untuk menjalinkan hubungan songsang tanpa diketahui.

Last week dia dapat tahu husband dia ga*

Kahwin atas pilihan keluarga

Bersepahlah chat2 husband dia bersama2 jantan

Mengaku yang dia buat projek atas katil dorang

Bila dah kahwin tu.. stop your old life

Sumber: faizol_zaman

like
love
haha
wow
sad
angry