Cinta & Perhubungan Hiburan

Hadiah Birthday Paling Bermakna, Amyra Surprise Kan Amar Pregnancy Test!

Hari ini, pelakon Amar Baharin telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-34 tahun. Melalui laman Instagram, Amar telah berkongsi satu posting yang menjadi tumpuan ramai netizen. Ini kerana hadiah yang diberikan Amyra Rosli kepadanya adalah satu pregnancy test yang sudah digunakan dan nampaknya menunjukkan keputusan yang positif! Walaupun cukup ringkas, namun Amar tidak menafikan bahawa pemberian itulah yang paling best pernah diterimanya.

BACA: Baru 2 Minggu Kahwin Dah Beli Pregnancy Test, Bila Cek Negatif Rasa Macam..

Syukur Alhamdulillah

Wahhhhhh happynya!! Anaqi nak jadi abanglah!

Amar dan Amyra juga ada berkongsikan perkara itu ke Youtube malam tadi untuk tontonan peminat. Nampaknya, netizen begitu gembira dengan berita ini dan teruja apabila mendapat tahu pas4ngan ini bakal menimang zuriat kedua tidak lama lagi.

Alhamdulillah moga bahagia dunia akhirat

Selain ucapan hari jadi, ruangan komen video dan posting Amar Baharin di Instagram telah meraih ucapan tahniah daripada netizen. Mereka turut tumpang teruja apabila mendapat tahu Anaqi bakal menjadi abang tidak lama lagi.

Alhamdulillah dan tahniah

Amyra dan Amar telah berkahwin pada November 2016 selepas empat bulan bergelar tunangan. Setahun kemudian, mereka dikurniakan zuriat pertama dan nama serta wajah Aqeef Anaqi hanya mula didedahkan di media sosial selepas dua bulan bayi itu lahir.

Sumber: Youtube AMYRAMAR TUBE, IG amarbaharin