Hiburan

[VIDEO] “Uwan Tak Marah Ke Tu?” – Sakan Berjoget, Pak Cik Ini Curi Tumpuan!

Semalam telah berlangsungnya majlis rumah terbuka anjuran IJM Land bersama stesen radio ERA dan Zayan yang bertempat di Seremban 2. Majlis itu turut dihadiri oleh orang ramai dan pelbagai aktiviti disajikan kepada para tetamu. Namun, apa yang lebih mencuri tumpuan ramai adalah ketika Ayda Jebat membuat persembahan apabila seorang pak cik berbaju coklat sakan berjoget bersebelahan penyanyi itu.

BACA : [VIDEO] “Padu!” –Cover Lagu ‘Senja Nan Merah’, Hazama & Ayda Jebat Dipuji Ramai

Ewah pak cik kemain sakan joget dengan Ayda Jebat

View this post on Instagram

Ewahhh pakcik kemain sakan joget eh dengan @aydajebat 😂😂 #IJMLand #Seremban2

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je) on

Amboi bukan main gaIak pak cik!

Tidak cukup dengan itu, pak cik ini turut gaIak menari ketika Hael Husaini membuat persembahan. Dia dilihat rancak menari mengikut rentak lagu tersebut bersama-sama dengan beberapa lagi tetamu yang turut berada di atas pentas itu.

Mak cik tak nampak boleh la..

Aksi bersahaja pak cik itu berjoget bukan saja menghiburkan para penonton yang hadir di di majlis itu tapi rata-rata netizen di media sosial juga apabila mereka membanjiri laman FB radio terkemuka tersebut!

Pak cik ni mesti curi2 pergi sini ..cakap dengan bini meeting JKK

Uwan tak marah ke tu pak cik..hilang stress tengok

Ada juga para netizen yang melemparkan komen berbentuk jenaka di entri tersebut mengenai pak cik itu kerana berani tampil di atas pentas bersama artis jemputan untuk menjadi penari latar.

Bukan main atok..tak tergeIiat ke pinggang tu

Sumber : IG era.je FB ERA (Malaysia)