Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Lihat Moment Syafiqah Aina Bersalin Sambil Ditemani Suami Undang Sebak!

Enam hari berlalu sejak pas4ngan Instafamous Syafiqah Aina dan Hafiz Mahamad mengumumkan bahawa anak pertama mereka telah selamat dilahirkan. Dengan berat sebanyak 3.39 kg, bayi perempuan itu telah selamat dilahirkan secara normal tanpa sebarang induce walaupun telah overdue. Sepanjang Aina berada di dalam bilik bersalin, Hafiz telah berada di sampingnya dari awal sehinggalah segalanya selesai.

BACA: Syafiqah Aina dan Hafiz Mahamad Bakal Timang Anak,Lepas Balik Bercuti Dah Lekat

Umum mengetahui Hafiz gemar merakam video moment-moment manis terutama yang melibatkan isterinya sejak zaman mereka bercinta sehinggalah sudah berkahwin untuk dikongsikan ke media sosial.

Saat indah yang saya takkan lupa!

Seperti baru-baru ini, Hafiz juga tidak melepaskan peluang untuk merakam saat-saat indah ketika dia menemani isteri di bilik bersalin yang pada masa itu sedang bertarung nyawa melahirkan anak pertama mereka.

Salute Hafiz teman Aina sampai bersalin

Video berdurasi 3 minit itu telah memaparkan keadaan Aina dari awal dimasukkan ke bilik bersalin sehinggalah segala proses melahirkan selesai. Sepanjang tempoh itu, boleh dilihat sikap prihatin dan penyayang Hafiz yang tidak renggang di sisinya untuk memberikan kekuatan dan kata-kata semangat.

Tersentuhnya.. untung betul Aina

Netizen yang menonton video itu tidak dapat lari daripada perasaan sebak melihatkan layanan Hafiz terhadap Aina. Selain itu, mereka juga memuji sikap Hafiz sebagai suami yang setia berada di samping isterinya dalam keadaan-keadaan seperti ini.

Suami memainkan peranan penting

Itulah nama pengorbanan isteri

Dalam pada itu, netizen menjadi sayu kerana begitu menghayati pengorbanan seorang isteri yang melahirkan anak buat keluarganya. Ini kerana s4kit melahirkan anak tidak boleh digambarkan peritnya dengan kata-kata dan hanya mereka yang pernah melaluinya sahaja tahu akan rasa itu.

Tak kira normal atau czer, semuanya perIukan pengorbanan

Sumber: Youtube AINAA Channel