Cinta & Perhubungan

Baru 2 Minggu Kahwin Dah Beli Pregnancy Test, Bila Cek Negatif Rasa Macam…

Setiap pas4ngan yang berkahwin pastilah menginginkan kehadiran cahaya mata dengan cepat untuk menyerikan lagi rumahtangga. Kalau boleh, bvnting pelamin lagi bagus! Begitulah yang dapat disimpulkan dengan kisah yang dikongsikan seorang lelaki ini di Facebook. Melihatkan usia anak pertamanya kini sudah mencecah dua tahun, telah membuatnya terimbau dengan memori ketika baru mendapat tahu tentang kehadiran anak itu.

BACA: ‘Sekejap Je Masa Berlalu’ – Nora Danish Post Gambar Anak, Bekas Suami Beri Komen Curi Perhatian

Nikah bulan 11, bulan 12 bini dah ngandung

Rezeki lelaki ini dan isterinya murah apabila zuriat pertama hadir selepas sebulan pernikahan mereka. Bayangkan ketika majlis bersanding kali ketiga, benih itu sudah mula bercambah dalam r4himnya.

Kerana terlalu teruja melihat tanda-tanda kehamilan sudah terdapat pada diri, mereka telah membeli alat ujian kehamilan untuk memastikan perkara itu.

Gambar sekadar hiasan

Baru kahwin 2 minggu pergi beli pregnancy test.. Punya lah excited

Dalam pada itu, lelaki bernama Ariff Ismail ini turut berkongsi beberapa tips penting tentang persiapan yang harus dilakukan suami isteri yang bakal menyambut cahaya mata pertama.

Kena buka buku pink 

Gambar sekadar hiasan

Ambil pemakanan yang berkhasiat.. baca AI Quran

Mantapkan kewangan 

Belajar kawal em0si

Daftar kelahiran anak di JPN 

Lelaki ini berharap agar perkongsiannya tentang tips-tips tersebut menjadi manfaat kepada semua golongan yang bakal bergelar ibu bapa di luar sana.

Sumber: FB Ariff Ismail

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram