Hiburan Viral

Guru Baling Buku Pada Muka Anak Buah, Eyra Hazali Luah Geram Di Twitter!

Selaku antara pelakon baru yang sedang meningkat naik dalam industri hiburan, aktres Eyra Hazali semakin menjadi tumpuan ramai. Mana taknya, dia merupakan salah seorang pelakon dalam drama siri popular, Nur 2 dan juga merupakan tunang kepada pemain bola sepak terkenal, Muhammad Haziq Nadzli. Namun begitu, baru-baru ini nama Eyra hangat di laman Twitter apabila membuat luahan geram pada guru yang telah menceder4kan muka anak buahnya di sekolah.

BACA: [VIDEO] Eyra Hazali Tak Sanggup Main Perasaan Tunang, Komen Player Lain Comel!

Salah baling buku sampai terkena anak buah saya…apa hak cikgu?

Makin kecewa bila cikgu tersebut dipanggil…tapi dia tak nak respon

Selepas posting tersebut tular, ada netizen yang menyelar sikap pelakon berkenaan sebagai satu tindakan yang tidak profesional, seolah-olah seperti menjatuhkan imej guru di mata masyarakat.

Tak yah la viral bagai…jangan rosakkan bidang perguruan!

Eyra bagaimanapun memberi maklum balas semula kepada individu terbabit dengan memaklumkan yang dia sebenarnya tidak pun mendedahkan apa-apa pun maklumat tentang guru tersebut, cuma kecewa dengan sikapnya yang tidak mahu memberikan kerjasama yang baik kepada keluarga anak buahnya itu.

Kami ada panggil cikgu tersebut, tunggu dia di sekolah untuk beri penerangn tapi sebaliknya dia menghilangkan diri tanpa sebarang penjelasan. Ada saya post pasal nama sekolahnya, mukanya? Jadi, adakah guru itu bersikap profesional?

Ekoran kejadian terbabit, rata-rata netizen turut meluahkan simpati terhadap anak buah Eyra, selain terkilan dengan perangai guru tersebut.

Ni kalau jadi kat anak aku…habis sekolah tu aku ser4ng

Itu memang tidak wajar…laporkan pada p0lis kalau guru tak nak bekerjasama

Rosak muka budak tu…kesian dia

Sumber: Twitter EyraHazali21

like
love
1
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.