Hiburan

[VIDEO] Tak Bagi JoHaRa Check Handphone, Alasan Syafiq Farhain Win Habis!

Bagi sesiapa yang mendengar stesen radio nombor 1 Malaysia iaitu Era FM pasti sudah mengetahui bahawa team JoHaRa diketuai oleh Johan, Hanif, dan Ray akan menjemput artis-artis ke konti itu untuk bermain cabaran Benar Atau Cabar. Artis-artis tersebut dijemput kerana mereka tercalon dalam Anugerah MeleTOP Era (AME) yang bakal berlangsung pada 21 April ini.

BACA : [VIDEO] Tak Rela Phone Diselongkar JoHaRa, Andi Sanggup Makan Rumput Berhalia!

Pada pagi tadi, JoHaRa telah menjemput penyanyi baru iaitu Syafiq Farhain yang juga anak kepada Allahyarham Saleem Iklim ke konti itu untuk melakukan beberapa cabaran.

Antara cabaran dalam segmen itu adalah artis tersebut perlu membenarkan JoHaRa check telefon bimbit mereka untuk melihat isi galeri dan Whatsapp. Tidak mahu telefon bimbitnya diceroboh, Syafiq Farhain bertindak memadam beberapa benda penting dengan alasan yang paling win!

Dalam ni banyak doa-doa..nanti takut dia terbakar

Ternyata alasan yang diberikan itu turut disambut dengan gelak-tawa JoHaRa. Para netizen yang mendengar alasannya itu tidak terkecuali daripada terhibur dan meninggaIkan komen mereka menerusi entri tersebut.

Win sungguh la alasan dia tu

Part banyak doa tu berdekah ye..takut terbakar

Wah kena buIi dia..memang suka mender4 betul JoHaRa ni

Banyak doa2 tu tak boleh blah..lawak jugak Syafiq Farhain ni

Ingat serius orangnya..rupanya datang kat Era pecah perut 

Sumber : IG era.je & syafiqfarhain