Cinta & Perhubungan Hiburan

[FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep

[FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Mula digandingkan bersama dalam beberapa sitkom terkenal, dua orang selebriti ini bertemu jodoh. Jep Sepahtu dan Sari Yanti kini telah menjangkau usia perkahwinan lebih kurang tiga tahun. Jika ditinjau pada laman Instagram Sari Yanti, dia banyak berkongsi moment bahagianya bersama suami dan anak-anak. Terbaharu, beberapa keping foto sekitar majlis hari jadinya yang ke 35 tahun telah mendapat perhatian daripada netizen.


BACA: Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri

Syukur Alhamdulillah. Saya 35 tahun hari ini

Menerusi posting yang dimuat naik pada semalam, pelakon wanita ini telah menitipkan rasa kesyukuran kepada Pencipta kerana masih memberinya nikmat hidup di dunia hingga ke saat ini. Selain titipan doa tersebut, Sari Yanti juga tidak lokek berkongsi kegembiraan menerusi foto-foto sekitar majlis ulang tahun kelahirannya.

[FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 2 [FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 3


[FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 4 [FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 5

Throwback video nyanyian hari jadi daripada Jep

Lebih istimewa, Sari Yanti turut tidak ketinggalan berkongsi video nyanyian lagu hari jadi secara beramai-ramai di sebuah acara pada tahun 2016 dahulu. Tambah manis kerana acara itu telah dikendalikan oleh Jep dan Rahim. Di bahagian kapsyen, Sari Yanti memberitahu suaminya itu memang seorang yang ‘sweet’ sejak mereka belum berumah tangga lagi.


Selamat Hari Jadi Sari Yanti..

Di ruangan komen, Sari Yanti juga telah dihujani dengan pelbagai ucapan istimewa daripada kalangan artis tanah air. Sebagai informasi tambahan, pelakon itu telah lahir pada 9 November 1984 di Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

[FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 6 [FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 7 [FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 8

[FOTO] Sambut Birthday Ke-35, Sari Yanti Throwback Sisi Sweet Dalam Diri Jep 9

Sumber: Instagram Sari Yanti

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Instafamous Tunjuk Pampers Anak Sepah Dalam Rumah-“Istighfar Tengok Video Ni”
🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥[VIDEO] Ditalak Hamil 9 Bulan, Wanita Sound Bekas Suami Tak Datang Akikah Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram