Cinta & Perhubungan Hiburan

Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri

Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Ramai sedia maklum bahawa penyanyi kelahiran program realiti ini telah mendirikan rumah tangga bersama Nurulain Md. Yusof pada penghujung September yang lalu. Selepas detik bahagia itu, Sufi Rashid juga dilihat banyak berkongsi foto dan video yang memaparkan rutin harian bersama isteri tercinta. Terbaharu, pelantun lagu berjudul ‘Aku Sanggup’ itu telah mengarang ucapan istimewa sempena hari jadi isterinya yang ke-28 tahun baru-baru ini.

BACA: Ramai Syak Sesuatu Bila Bella Muncul Di Majlis Hari Jadi Ibu, Zizan Buka MuIut

Ulang tahun kelahiran pertama Ain sebagai isteri

Perkara itu telah dikongsikan olehnya melalui akaun Instagram. Ujarnya di bahagian kapsyen, ucapan hari jadi kepada Ain kali ini dirasakan lebih bermakna kerana ia diucapkan selepas mereka bergelar suami isteri.


Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri 2

Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri 3

Semakin awak meningkat dewasa, semakin banyak cabaran yang menanti di hadapan. Saya akan melalui cabaran itu bersama-sama dengan bahagia dan senang hati. In Sha Allah.. Selamat Hari Jadi Sayangku..

Sambil berkongsi foto di awal perkenalan dulu, Sufi Rashid sempat meluahkan rasa sayang yang mendalam kepada isterinya. Menariknya lagi, penghibur ini dalam ucapan ‘berbunga-bunga’ berkata dia akan mencintai wanita itu sehingga merentasi alam semesta.


Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri 4

Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri 5

Selamat Hari Jadi Ain..

Perkongsian penyanyi kelahiran Singapura ini telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Rata-ratanya berasa tidak keruan melihat kebahagiaan yang terjalin selain sempat memberi ucapan hari jadi kepada isterinya.

Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri 6

Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri 7 Throwback Foto First Date, Sufi Titip Ucapan Hari Jadi Sebagai Suami Isteri 8

Sumber: Instagram sufierashid


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram