Hiburan

Foto Kahwin Lama Disalahguna, Produksi JS Pictures Minta Maaf Pada Bella Dally

Pada hari Sabtu lalu telah ditayangkan telemovie terbitan JS Pictures yang bertajuk ‘Silang’ melibatkan barisan pelakon Nazim Othman, Emma Maembong, Jasmin Hamid, dan ramai lagi. Namun, terdapat satu babak memaparkan gambar perkahwinan watak Dura dan Amir hanya disunting daripada foto kahwin Nazim bersama bekas isterinya iaitu Bella Dally sehingga menarik perhatian aktres itu.

BACA : Watak Disleksia Macam Orang Cacat, Telemovie Sheila Rusly Dipertikai Netizen

Benda boleh copy paste

Perkara tersebut diketahui oleh Bella selepas mendapat banyak kiriman mesej daripada beberapa orang kenalan dan ahli keluarganya selain foto itu turut viral. Dia turut meluahkan rasa tidak puas hati di laman Instagram miliknya. Disebabkan itu, Bella bertindak menghubungi penerbit drama berkenaan iaitu Sheila Rusly dengan menghantar mesej menerusi aplikasi WhatsApp bagi mendapatkan pencerahan mengenai foto tersebut.

Kredit Foto : Metro

Dia dan prop master minta maaf

Malahan, pelakon berusia 28 tahun ini berpendapat bahawa tindakan sedemikian seolah-olah tidak menunjukkan rasa hormat terhadap dirinya dan perlu diselesaikan. Walau bagaimanapun, pihak produksi Sheila telah pun membuat permohonan maaf.

Saya minta maaf guna gambar kahwin awak untuk disunting

Dalam pada itu, salah seorang daripada bahagian seni menerusi drama ‘Silang’ iaitu Fawwaz turut memohon maaf kepada aktres kelahiran Sabah ini dan mengakui kesilapannya kerana menyunting foto perkahwinan lama miliknya.

Sumber : Harian Metro Twitter irdnabtrisyia