Cinta & Perhubungan Hiburan

Duda Dengan Isteri Baru Dikatakan Bakal Berpisah, Ini Respon Tenang Ain ‘Afini!

Rumahtangga seorang ustaz selebriti iaitu Abu Sufyan Mokhtar Rozaidi dikatakan sedang bergolak menerusi pendedahan isterinya, Hana Azraa. Hana turut memberitahu bahawa mereka sudah tidak lagi sebumbung di mana Abu berada di Kuala Lumpur manakala dia di Kedah. Perkara itu turut menarik perhatian bekas isteri Abu, Ain ‘Afini apabila dia dilihat tampil memberi respon.

BACA : “Hubungan Kami Akan Berakhir Dengan Baik..” – Hana Azraa & Abu Bakal Berpisah?

Saya pun tak tahu sah1h ke tak

Melalui panggilan yang dibuat menerusi rancangan temu bual live di Mingguan Wanita, Ain hanya memohon orang ramai untuk mendoakan untuk bekas suaminya itu. Malahan, dia juga tidak tahu akan status terbaru perkahwinan Abu dan Hana sedang mengalami masalah seperti yang didakwa.

Abu selalu ziarah anak & tahu tanggungjawab dia

Ain yang bakal menamatkan tempoh berpantang selepas melahirkan anak lelaki pada bulan lalu memberitahu bahawa dia juga tidak pasti akan keadaan terkini bekas suaminya itu. Malah, Ain merasakan Abu akan menjadi lebih kuat untuk menempuhi setiap dugaan yang mendatang kelak.

2 bulan lalu kecoh di media sosial apabila hakim mahkamah syariah memutuskan taIak yang dijatuhkan oleh lelaki itu terhadap Ain menerusi aplikasi WhatsApp adalah tidak sah kerana dia tidak mempunyai niat sepenuhnya. Walau bagaimanapun, selepas menjalani prosiding kedua dan pihak mahkamah memutuskan bahawa perpisahan mereka sah dengan taIak 2.

Sumber : Portal Astro Gempak

Nak lagi cerita-cerita viral?

Install Kisah Dunia
×