Semasa Viral

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Sharing is caring!

Baru-baru ini viral satu aduan daripada seorang pelanggan yang berputih mata dengan servis tidak ikhlas menerusi baju yang ditempah di sebuah pengusaha butik di Klang, Selangor. Dalam post tersebut, pelanggan bernama Ieda Syafiq menyatakan bahawa baju yang ditempah itu kelihatan sendat dan senteng seperti tidak mengikuti ukuran sebenar menyebabkan pengusaha butik berkenaan dihentam.


BACA : Simpan Baju Raya Isteri Sebagai Kenangan, Suami Pasrah Raya Berdua Dengan Anak

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Enggan terus dihentam netizen, pengusaha butik bernama Syah Syafiqah ini tampil memberi penjelasan di Facebook bersama laporan poIis yang dibuat terhadap fitnah daripada pelanggan tersebut.


Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Adat buat baju..dah siap kena la fitting dulu

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

FB dia banyak kata2 kesat

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Awak bagitahu baju anak je nak ubah

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Buat video silat berjoget2 persendakan orang

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Sebab buat kecoh kat kedai saya…tailor saya lari & customer return baju

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Depan kedai saya macam rusuhan…ada yang bawa kayu

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Yang viral sorang, ada yang tambah cerita kena tipu dengan saya

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Tak angkat call, dah awak2 mesej & call mencarut

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Penjelasan dari pengusaha butik

Sumber : FB Syah Syafiqah


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Sharing is caring!

Facebook

Telegram