Semasa Viral

Dituduh Rosakkan Baju Raya Pelanggan, Akhirnya Pengusaha Butik Ini Buka Mulut!

Baru-baru ini viral satu aduan daripada seorang pelanggan yang berputih mata dengan servis tidak ikhlas menerusi baju yang ditempah di sebuah pengusaha butik di Klang, Selangor. Dalam post tersebut, pelanggan bernama Ieda Syafiq menyatakan bahawa baju yang ditempah itu kelihatan sendat dan senteng seperti tidak mengikuti ukuran sebenar menyebabkan pengusaha butik berkenaan dihentam.

BACA : Simpan Baju Raya Isteri Sebagai Kenangan, Suami Pasrah Raya Berdua Dengan Anak

Enggan terus dihentam netizen, pengusaha butik bernama Syah Syafiqah ini tampil memberi penjelasan di Facebook bersama laporan poIis yang dibuat terhadap fitnah daripada pelanggan tersebut.

Adat buat baju..dah siap kena la fitting dulu

FB dia banyak kata2 kesat

Awak bagitahu baju anak je nak ubah

Buat video silat berjoget2 persendakan orang

Sebab buat kecoh kat kedai saya…tailor saya lari & customer return baju

Depan kedai saya macam rusuhan…ada yang bawa kayu

Yang viral sorang, ada yang tambah cerita kena tipu dengan saya

Tak angkat call, dah awak2 mesej & call mencarut

Penjelasan dari pengusaha butik

Sumber : FB Syah Syafiqah

like
love
1
haha
wow
sad
angry