Viral

“Dia Memang Pelik” – Lambat Pergi Iftar Punca Lelaki Ini Kasari Tunang Psiko

2 hari lalu tular satu paparan video di media sosial yang memaparkan lelaki bertindak mengasari seorang wanita di sambil dibantu orang awam untuk meleraikan pergaduhan tersebut sehingga keadaan menjadi kecoh. Disebabkan video itu viral, ramai mengecam tindakan lelaki berkenaan kerana mengasari wanita terbabit. Tidak mahu kecaman tersebut berlarutan, lelaki yang mahu dikenali sebagai Nim buat penjelasan.

BACA : “Dia Teman Istimewa Saya..” – Syafiq Kyle Sah Cinta Hati Mimi Lana!

Kredit Foto : mStar

Menerusi temu bual bersama portal hiburan, Nim menjelaskan bahawa dia mahu mengambil semula telefon bimbitnya yang telah dirampas oleh wanita tersebut juga merupakan tunangnya.

Saya cuma nak betulkan dawaan orang ramai yang sebenarnya saya tak pukuI dia pun. Saya sudah habis gentle dah tapi dalam video tu dia pukuI saya waktu saya nak ambil phone.

Kredit Foto : mStar

Kalau perasan masa saya bergeIut dengan abang baju biru tu, tunang saya ada tampil ambil phone yang jatuh di atas jalan. Boleh nampak dia tengah cangkung nak ambil phone saya.

Tunang lambat sejam lebih nak pergi iftar

Kredit Foto : mStar

Mula bergaduh dalam kereta & maki2

Dia naik hantu padahal dia yang lambat

Mengulas lanjut mengenai tindakan orang ramai yang datang ke arahnya semasa insiden itu, Nim meluahkan rasa terkilannya kerana mereka tidak bertanya terlebih dahulu sebelum memukuInya.

Agaknya dia nak tunjuk hero

Sebelum ni naik hantu terbaca mesej dengan senior

Terpaksa gigit tangan tunang…pertahankan diri

Dia cekik leher saya masa tengah bawa kereta

Nekad akhiri hubungan

Dah tak larat & tawar hati

Sumber : mStar

like
love
1
haha
wow
sad
angry