Cinta & Perhubungan Hiburan

“Dia Teman Istimewa Saya..” – Syafiq Kyle Sah Cinta Hati Mimi Lana!

Sejak membintangi drama rantaian Nur 2, populariti aktor kacak Syafiq Kyle semakin melonjak naik dan kini merupakan hero drama yang terlaris di pasaran. Meskipun begitu, masih belum dengar lagi k0ntroversi cinta lokasi antara Syafiq dengan mana-mana selebriti yang berlakon dengannya. Namun, dikhabarkan Syafiq telah membuat pengakuan bahawa dia mempunyai hubungan istimewa dengan aktres Mimi Lana.

BACA : [VIDEO] “Abang Sayang Nur”- Gelagat Syafiq Kyle Dakap ‘Nur’ Buat Ramai Terhibur

Kesahihan mengenai hubungan cintanya dengan pelakon yang sedang meniti populariti itu didedahkan sendiri oleh Syafiq menerusi satu laporan akhbar. Walau bagaimanapun, dia tidak mahu kisah cinta mereka membayangi kerjaya seni masing-masing.

Kami memang sudah lama berkawan pun dan dia merupakan teman istimewa saya..

Tak selesa letak status bercinta

Tambah Naib Juara Hero Remaja ini lagi, keputusan untuk tidak menggembar-gemburkan kisah cintanya dengan pelakon Cari Aku Di Syurga itu telah dibuat atas persetujuan bersama kerana masing-masing ada impian yang ingin dikejar dan hormat pandangan satu sama lain.

Tapi itu tidak bermakna kami berdua cuba menyorokkan perkara sebenar. Ada saja yang pernah terserempak masa kami keluar bersama termasuklah pihak wartawan. Jelas sekali mereka seperti curiga lihat kami berdua keluar.

Sumber : Berita Harian

[instagram-feed]