International Semasa

Nak Membawang Punya Pasal, Kepala Wanita Ini 5 Jam Tersangkut Pada Jeriji Besi!

Seorang wanita di Bogota, Colombia berdepan dengan detik yang mencemaskan apabila kepalanya tersangkut selama 5 jam pada jeriji besi di rumah jirannya. Menerusi satu laporan, wanita yang enggan didedahkan identiti dirinya itu telah bertandang ke rumah jiran kerana terlalu teruja untuk berbual dan berkongsi cerita sehingga termasukkan kepalanya ke dalam jeriji tersebut.

BACA : “Dia Memang Pelik” – Lambat Pergi Iftar Punca Lelaki Ini Kasari Tunang Psiko

Malah, ada laporan lain mengatakan dia memasukkan kepalanya ke dalam jeriji besi yang berkunci tersebut untuk memanggil dan melihat sama ada jirannya ada di rumah ataupun tidak sebelum kepalanya tersekat.

Jirannya yang menyedari keadaan tersebut segera tampil bagi membantu wanita ini untuk cuba melepaskan dirinya namun gagal sebelum mereka meminta bantuan daripada pihak b0mba.

Trauma..keletihan selepas 5 jam terperangkap

Insiden yang berlaku di bandar La Virginia ini ternyata telah mencuri tumpuan ramai apabila rata-rata netizen berasa terhibur melihatnya lalu membanjiri komen mereka di Facebook.

Adalah yang dia happy sangat nak share dengan Kiah tu

Dia nak minta duit kutu kot..yela bulan ni turn dia

Tak baik membawang, tengok Allah dah tunjukkan balasan

Itulah pengumpat kot..tak sedar masuk kepala

Sumber : Harian Metro

like
love
haha
wow
sad
angry