Hiburan

“Dia Bagi Salam, Aku Balas..” – Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif

"Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Altimet merupakan penggiat seni yang tidak perlu diperkenalkan lagi di Malaysia. Lagu-lagu nyanyiannya seperti ‘Bunga’, ‘Amboi’ dan ‘Mambang’ masih menjadi siulan ramai peminat muzik tanah air. Selain bergerak secara solo, dia juga pernah berkolaborasi dengan penyanyi lain. Biarpun membuat keputusan untuk tidak lagi membuat persembahan nyanyian di pentas, kebanyakan karyanya nyata digemari oleh semua lapisan masyarakat.


BACA: Ye Aku Tak Tampan- Altimet Dedah Hikmah Sebalik Miliki KuIit Wajah Menggerutu

Kejadian berlaku di dalam lif

Buktinya, Altimet menerusi perkongsiannya di Twitter telah menceritakan suatu kejadian yang berlaku di dalam sebuah lif baru-baru ini. Baru dimuat naik sekitar beberapa hari yang lalu, namun perkongsiannya kali ini telah mencuri perhatian netizen.

"Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 2

Terserempak dengan peminat – “dia bagi salam, aku balas”

Menerusi perkongsian tersebut, penyanyi ini berkata dia telah menemui seorang bapa dan anak di dalam lif berkenaan. Sebagai pembuka cerita, bapa itu sempat menghulurkan salam, lalu disambut Altimet dengan baik. Akan tetapi, dia melihat anak kepada lelaki itu pula mencubit-cubit perut si ayah. Menariknya adalah apabila ditegur, budak itu tidak semena-mena menyanyikan rangkap korus lagu ‘Sang Saka Biru’.


"Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 3

"Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 4

“Mana boleh berserah, mana boleh mengalah”

Tidak terkecuali, Altimet juga sempat menyambung lirik lagu yang dinyanyikan oleh budak tersebut sebelum kejadian itu berakhir dengan gelak tawa. Perkongsian ringkas penyanyi ‘rap’ ini telah mendapat pelbagai reaksi sehingga ramai yang turut membanjiri ruangan komen. Keseluruhannya, tweet tersebut telah mendapat lebih 12 ribu retweets dan 15 ribu likes setakat ini.


"Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 5 "Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 6 "Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 7 "Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 8

"Dia Bagi Salam, Aku Balas.." - Altimet Kongsi Detik Lucu Jumpa Peminat Di Lif 9

Sumber: Twitter Altimet

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Instafamous Tunjuk Pampers Anak Sepah Dalam Rumah-“Istighfar Tengok Video Ni”
🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥[VIDEO] Ditalak Hamil 9 Bulan, Wanita Sound Bekas Suami Tak Datang Akikah Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram