Hiburan

“Sayang Memang Sayang” – Ismail Izzani Perjelas Hubungan Dengan Shalma Eliana

Sebelum ini, penyanyi yang baru sahaja berentap di Separuh Akhir Muzik Muzik ke-34 (SFMM33) ini pernah digosipkan bercinta dengan seorang penyanyi baru iaitu Shalma Eliana apabila mereka dilihat sering berkongsi foto bersama di laman Instagram. Namun begitu, tiada pengesahan secara rasmi dibuat daripada penyanyi lelaki berkenaan sebelum ini, sebaliknya menyifatkan hubungan mereka hanyalah sekadar kawan rapat.

BACA: [VIDEO] Ditanyakan Hubungan Cinta Dengan Sherry, Ini Jawapan Selamba Han Byul

“Sayang memang sayang. Saya sayang dia” – Ismail Izzani

Tidak mahu bermain teka-teki, Ismail Izzani menerusi portal Harian Metro memaklumkan bahawa dia sememangnya sedang menjalinkan hubungan cinta dengan Shalma Eliana atau mesra disapa Yana itu. pelantun lagu ‘Bidadari’ itu ketika ditemu bual selepas SFMM34 mengakui menyayangi gadis tersebut selain sudah mengenali ibu bapanya. Tambahan lagi, mereka juga meminati bidang muzik dan sering berkongsi pandangan.

Kredit foto Harian Metro

Apabila kami sudah mula berkawan dan kenal betul-betul, dia seorang yang ikhlas. Dia juga ‘sweet girl’.

Bercerita lanjut, Mail juga menyifatkan Yana merupakan gadis yang ikhlas berkawan dengannnya dan bukan untuk sekadar meraih populariti. Tambahan pula, mereka juga sudah mengenali sejak berada di bangku sekolah lagi.

Letak harapan yang tinggi untuk lagu ‘Bidadari’

Mengikuti perkembangan aktiviti seni pula, penyanyi muda itu berkata dia meletakkan harapan tinggi untuk lagu ‘Bidadari’ agar berjaya mara ke Anugerah Juara Lagu. Lebih istimewanya lagi, lagu itu juga ditujukan khas buat ibu tercinta iaitu Datin Suliza Salam.

Sumber: Harian Metro

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram