Hiburan Inspirasi

Dah 2 Kali Beranak Tapi Perut Maintain Flat, Hanis Zalikha Buat Ramai Jealous!

Seperti diketahui ramai, selebriti dan usahawan terkenal Hanis Zalikha telah selamat melahirkan cahaya mata keduanya pada tanggal 24 Mei lalu. Sesetengah ibu yang baru bersalin sudah pasti berhadapan dengan situasi di mana perut akan berubah daripada bentuk asalnya. Tapi, lain pula bagi Hanis apabila perutnya tetap kekal kempis persis sewaktu dia masih anak dara.

BACA : “Dah Tau Selalu M*ntah..” – Gadis Sound Hanis Zalikha, Kini Terima Kecaman Ramai

Bila Alisa bagi kita keluar rumah kejap, kita cari peluang tidur walaupun berdiri

View this post on Instagram

Bila Alisa bagi kita keluar rumah kejap, kita cari peluang tidur walaupun berdiri.

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Fotonya bersama Hairul Azreen itu diambil ketika mereka pergi menonton persembahan ‘The Phantom of The Opera’ yang bertempat di Istana Budaya bersama 2 orang lagi rakannya pada malam tadi. Ini adalah kali pertama Hanis melangkah keluar dari rumahnya selepas habis tempoh berpantang.

OMG mummy mana perut simpan Alisa haritu

Perut ‘flat’ Hanis atau lebih mesra disapa Keknis itu telah menimbulkan pelbagai reaksi daripada para netizen terutama sekali golongan wanita apabila rata-rata mereka cemburu dengannya lalu melontarkan komen di laman Instagram aktres itu.

Keknis dari single sampai anak 2 tetap maintain..slim melim!

Ala mana perut pi. Awat perut I stay sampai 2 tahun ni

Malah terdapat juga sesetengah netizen yang berpangkat ibu membandingkan dirinya dengan Keknis apabila perut mereka tidak berubah bentuk walaupun memakan masa bertahun lamanya.

Perut sis sampai sekarang ada walaupun anak dah setahun

Sumber : IG Hanis Zalikha