Hiburan

Selamat Bersalin Baby Boy, Ude & Izreen Azminda Pilih Nama Aaron Ibrahim

Nama aktres Izreen Azminda tidak lepas daripada kontr0versi panas sejak mendirikan rumah tangga bersama seorang pemuzik, Ude Wahid. Apa saja yang dilakukannya pasti dipandang serong oleh para netizen di segenap media sosial. Seperti diketahui ramai, Izreen sedang sarat hamil anak pertama hasil perkahwinan keduanya. Menerusi posting terbaru di Instagram, Izreen telah pun mengumumkan yang dia sudah selamat bersalin!

BACA : “Dah Sama Perangai Menyondol” – Izreen Beraya Tayang Perut Boyot, Ramai Meluat!

Aaron Ibrahim bin Muhammad Radzi

Menurut kapsyen yang ditulis, Izreen telah selamat melahirkan cahaya matanya itu pada tanggal 29 Jun 2019 iaitu hari Sabtu pada jam 1.46 pagi. Dalam pada itu, pelakon kelahiran Perlis ini turut meluahkan rasa syukur dengan kelahiran anaknya.

Alhamdulillah..

Ude atau nama sebenarnya Muhammad Radzi Abdul Wahid juga tidak ketinggalan memuat naik foto sebahagian wajah anak lelakinya di laman IG untuk dikongsikan bersama para pengikutnya di entri tersebut.

Mereka telah berkahwin pada 8 Ogos 2017 secara senyap-senyap dan perkara itu menjadi kontr0versi sehingga Izreen dan suaminya dihentam hebat oleh rata-rata netizen. Malah ada yang menuduhnya sebagai perampas apabila Ude dan bekas isterinya Intan Salleh akhirnya berpisah.

Sebelum ini Izreen mempunyai seorang anak lelaki bernama Muhammad Adrian Umar hasil perkahwinan yang terdahulu. Manakala Ude pula memiliki 2 orang anak lelaki yang diberi nama Arish Muqri dan Ariq Muqri.

Sumber : IG Izreen AzmindaUde Wahid