Cinta & Perhubungan Hiburan

Terpekik Nampak Bunga Kena Cabut, Ramai Naik Meluat Tengok Drama Sarah & Shuib

Sejak Siti Sarah membuat kejutan kepada Shuib dengan ‘membecakan’ motor Ysuku miliknya, Shuib telah mewujudkan satu rancangan di saluran YouTube miliknya tentang perkembangan semasa motor tersebut yang dinamakan sebagai#YSSProject. Sudah memasuki episod kelima, motosikal ‘Ysuku’ berwarna kuning itu kini sedang berada di bengkel untuk kerja-kerja penambahbaikan enjinnya supaya lebih cekap.

BACA: Minta Izin Siti Sarah Nak Beli Motor Ysuku, Shuib Sepahtu Dikatakan Dayus!

Untuk itu, hiasan bunga dan manik yang dibuat Siti Sarah pada motornya perlu dibuka bagi memudahkan kerja-kerja penambahbaikan.

Bini meng4muk pula dah!

Malangnya apabila mengetahui perkara itu, Siti Sarah terus terjerit kuat ketika di bengkel. Reaksi tersebut ada dikongsikan Shuib menerusi laman Instagram miliknya.

Over sangat marketing lama2 jadi menyampah

Bagaimanapun video tersebut telah mengundang kecaman ramai netizen terhadap mereka kerana menyifatkan Shuib dan Sarah telah terlebih ‘berdrama’ semata-mata untuk meraih jumlah tontonan yang tinggi di channel Youtube.

Laki bini gile viral. Dah2 lah tu

Meluat plak aku tengok Sarah ni.. sibuk masuk campur

Dalam pada itu, ramai golongan lelaki yang mula melemparkan kecaman kepada Sarah kerana disifatkan sebagai seorang yang penyibuk dalam hal berkaitan permotoran suaminya.

Ramai naik meluat Ib, kerap sangat Sarah ni keluar

Ada yang berpandangan penonton sudah naik meluat kerana Siti Sarah kerap kali muncul dalam rancangan #YSSProject sedangkan ia berkaitan projek permotoran dan tidak sesuai dengan imej perempuan.

Sumber: Youtube Shuib Channel, IG shuibsepahtu