Cinta & Perhubungan Hiburan

Aliff Aziz Idam Nak Rujuk, Ini Respon Padu Bella Astillah!

Penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz baru-baru ini ada memuat naik status di Twitter di mana dia berhasrat rujuk kembali dengan bekas isterinya iaitu Bella Astillah selepas 2 minggu memegang status sebagai duda. Hasrat Aliff itu turut meraih sokongan daripada para netizen di laman itu ditambah pula Bella kini sedang menjalani tempoh iddah lebih kurang 4 bulan.

BACA : Tak Sanggup Berpisah.. Aliff Aziz Nak Rujuk Bella Astillah?

Satukanlah jodoh kami..

Menerusi temu bual, Bella atau nama sebenarnya Dayang Nabellah Awang Astillah enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu. Bella mengambil pendekatan begitu demi menjaga hati banyak pihak.

Kalau boleh saya tidak mahu ulas apa-apa sebab kami baru lagi berpisah. Banyak hati nak kena jaga. Nanti orang saya pula tak henti bagi kenyataan. Lagipun status di Twitter itu belum tentu lagi untuk saya.

Tambahnya, dia bersyukur bersyukur kerana diberikan kekuatan untuk mengharungi segala dugaan malah mendapat sokongan daripada keluarga dan orang sekeliling. Menurut Bella, anaknya iaitu Mohamad Ayden Adrean merupakan sumber kekuatannya selain daripada ahli keluarga.

Saya perlu kuat dalam apa jua keadaan. Saya ada anak yang perlu perhatian, jadi saya tak boleh nak terus bersedih. 

Hampir setiap hari bekerja

Aliff dan Bella telah mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan dikurniakan seorang anak lelaki. Namun, hubungan mereka ternokhtah apabila pelantun lagu ‘Sayang Sayang’ menjatuhkan talak 1 terhadap bekas isterinya di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur.

Sumber : Harian Metro

Nak lagi cerita-cerita viral?

Install Kisah Dunia
×