Cinta & Perhubungan Hiburan

Tak Sanggup Berpisah.. Aliff Aziz Nak Rujuk Bella Astillah?

Sudah genap 2 minggu aktor kelahiran Singapura iaitu Aliff Aziz menduda selepas berpisah dengan bekas isterinya, Bella Astillah di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur. Walaupun mereka telah membawa haluan masing-masing namun, untuk mengharungi fasa tersebut bukanlah perkara mudah lebih-lebih lagi pelantun lagu ‘Sayang Sayang’ itu mempunyai anak kecil berusia 2 tahun, Mohamad Ayden Adrean.

BACA : Sah Berpisah Aliff Aziz Gugurkan Talak 1 Pada Bella Astillah!

Kalau sebelum ini Aliff telah meluahkan rasa rindu terhadap anaknya, tetapi pada kali ini dia menyatakan pula hasratnya untuk rujuk semula dengan Bella Astillah menerusi satu tweet di Twitter miliknya.

IG Story Aliff Aziz

Satukanlah jodoh kami..

Aliff telah berpisah pada tanggal 15 Mei lalu dan kini Bella sedang menjalani tempoh edah iaitu suci sebanyak 3 kali suci ataupun lebih kurang 4 bulan. Mengikut IsIam, dalam tempoh ini mana-mana suami isteri yang berpisah boleh rujuk semula sama ada dari segi Iafaz lisan mahupun perbuatan.

Jelas sekali tweet Aliff itu telah mencuri perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut mengaminkan doanya itu dan memberi sokongan jika masih ada jodohnya dengan Bella Astillah.

Amin. Belajar dari kesilapan. Minta Maaf dengan Tuhan

Berusaha dapatkannya. Buat dia gembira lagi & buktikannya

Sumber : Twitter Aliff Aziz mStar

Nak lagi cerita-cerita viral?

Install Kisah Dunia
×