Cinta & Perhubungan

3 Jam Bawak Motor Kapcai Dari KL, Niat Nak Suprise Awek Musnah!

Ramai yang cakap, cinta jarak jauh ni memang mencabar. Ada yang kecundang di tengah jalan, ada juga yang bertahun bercinta akhirnya terpisah sebab mula berjauhan. Namun ada juga yang selamat mendirikan rumahtangga dan hidup bahagia walaupun bercinta jarak jauh.

BACA: Suami Bercinta Dengan Isteri Orang, Siap Ayat Wasap L*cah.. Ya Allah!

Tak dinafikan, percintaan jarak jauh lebih banyak pahit daripada manisnya. Isu curang dan bosan banyak terjadi apabila pasangan mula tinggal berjauhan. Sebuah cerita yang dikongsikan di Twitter tentang seorang lelaki yang dicurangi telah meraih banyak perkongsian di Twitter.

Sponsored
Anda sedang mencari kerja?Ada berita baik untuk anda!!!

Pasangan tersebut duduk berjauhan, si lelaki bekerja di KL, manakala si wanita tinggal di Perak. Segalanya bermula apabila lelaki tersebut nekad membawa motor kapcainya 3 jam dari KL semata-mata untuk memberi kejutan buat teman wanitanya, namun sedikit demi sedikit kecurangan wanita tersebut mula diketahui. Ikuti kisah selanjutnya.

Mamat ni hari-hari aku nampak keluar masuk CIMB ceria je

Siang kerja swasta, malam part time jual tembakau

Gerak balik Air Tawar nak jumpa kekasih hatinya lah konon

Dengan muka masam awek die sergah suruh tunggu sat nak salin baju

Kau bayangkanlah mamat ni rempit dari KL sampai Air Tawar

Ada laki mana post gambar awek dia kat IG. Awek dia kata laki tu psiko

Sampailah time raya haji hari tu. Everything terbongkar. Orang korban lembu, mamat ni korban hati

Awek dia suruh laki tu block semua socmed mamat ni supaya tak kantoi

Rupa-rupanya betul awek dia ni jenis tak cukup satu

Mamat ni cool. Cinta dalam hati dia tu seputih kain yang belum dicemari

Ex awek dia ni pernah DM mamat ni, kata perempuan ni pernah mengandung. Anak ex dia.

Moral of the story, bercinta biar sederhana

Sumber: Twitter SyamimSafian7

like
love
2
haha
wow
4
sad
angry

Nak Tahu Citer Viral Hari ini di FB Messenger?