Viral

Suami Bercinta Dengan Isteri Orang, Siap Ayat Wasap L*cah.. Ya Allah!

Dalam hubungan perkahwinan, suami ada beberapa hak ke atas isterinya dan begitu juga sebaliknya. Walaupun agama telah menetapkan suami sebagai pemimpin keluarga, ia tidak boleh digunakan sebagai alasan untuk melakukan apa sahaja kepada isterinya.

BACA: [Video] “Saya Tampar Sebab Enam Kali Kantoi Curang, Kali Ni Dengan Isteri Orang!” -Wanita Kecewa, Tampil Beri Penjelasan

Kes suami curang bukan hanya berlaku seperti dalam drama Jangan Benci Cintaku saja, tetapi dalam dunia realiti pun ada. Bahkan lebih dahsyat lagi pada zaman teknologi ini, ada yang sehingga terlanjur dengan wanita lain, baik yang bujang mahupun isteri orang.

Posting seorang wanita di laman Facebook baru-baru ini menjadi viral kerana dia mendedahkan kecurangan suaminya. Menurut wanita berkenaan, suaminya telah berlaku curang dan tergamak melakukan zina dengan isteri orang lain.

Dia juga mendedahkan beberapa gambar yang mengandungi teks perbualan antara mereka berdua. Dapat dilihat juga terdapat terlalu banyak mesej yang ‘mesra’ antara mereka berdua.

Selain itu, menurut rakan wanita ini, suaminya difahamkan juga sudah banyak kali berlaku curang.

Perkongsian ini juga mengundang kemarahan netizen yang mengecam tindakan mereka yang melakukan kesalahan tersebut.

Dalam apa jua masalah, suami tidak boleh menduakan dan berlaku curang dengan isteri. Memang sudah lumrah, manusia tidak pernah sempurna. Namun ia bukanlah penyebab kepada suami untuk berlaku curang kepada isteri.

Sumber: FB Eykaa Azali