Cinta & Perhubungan Hiburan

Zulin Akui Kerap Ditipu Lelaki Yang Dicintai

Zulin Akui Kerap Ditipu Lelaki Yang Dicintai 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Siapa sahaja yang tidak teringin untuk menamatkan zaman bujang sekali gus mempunyai keluarga bahagia. Hidup berumah tangga sebenarnya pada dasar lebih berkat, tenteram dan teratur berbanding hidup berseorangan, membujang atau menyendiri. Namun, konflik yang perlu dilalui untuk mencapai kebahagiaan itu adalah suatu perkara yang kerap terjadi. Begitu juga yang dialami oleh artis yang kisah percintaannya pernah tular satu ketika dahulu.


BACA:  Bakal Suami ‘Hilang’ Sebelum Majlis, Ini Pendedahan Sebenar Zulin Aziz

Tak tahu mana silapnya

Pernah kerap kali temui kegagalan dalam beberapa episod percintaannya, Zulin Aziz yang juga pelakon, pengacara dan pelawak mengakui tetap teringin untuk merasai kebahagiaan dalam berumah tangga walaupun sudah acap kali ditipu dengan insan bernama lelaki. Episod cinta ini membuatkan Zulin terfikir di manakah silapnya yang menyebabkan hubungan suci terjalin putus di tengah jalan.

Zulin Akui Kerap Ditipu Lelaki Yang Dicintai 2

Zulin Akui Kerap Ditipu Lelaki Yang Dicintai 3

Pernah terdetik enggan fikir soal jodoh

Menurutnya lagi, apabila hati sudah mampu untuk melupakan hubungan perit yang terjadi, mereka (bekas teman lelaki) dengan selambanya kembali semula untuk menyatakan perasaan sayang dan rindu walaupun hakikatnya semua itu sudah terlambat. Disebabkan keperitan yang dialami, Zulin pernah menyatakan rasa untuk tidak mahu lagi memikirkan soal jodoh dan hanya ingin memberi fokus terhadap kerjaya seninya sahaja.


Zulin Akui Kerap Ditipu Lelaki Yang Dicintai 4

Zulin Akui Kerap Ditipu Lelaki Yang Dicintai 5
Gambar sekadar hiasan

Wajah kerap diusap wanita tua tak dikenali

Menerima panggilan jemputan Illahi untuk mengerjakan umrah, Zulin pernah beberapa kali terserempak dengan wanita tua yang mengusap wajahnya sambil menyatakan sesuatu yang tidak difahaminya ekoran masalah komunikasi. Disebabkan terlalu memikirkan perkara yang terjadi selain pernah ditegur oleh golongan ulama’ tentang ‘kesihatannya’ membuatkan Zulin ikhtiar untuk berubat mencari jawapan. Dia yang akan mengerjakan umrah sekali lagi pada bulan ini turut menyatakan hasratnya untuk berdoa sehabis baik supaya dipermudahkan segala urusannya di dunia.


Zulin Akui Kerap Ditipu Lelaki Yang Dicintai 6

Sumber: Berita Harian Online

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tertukar Anak Cuma Drama Rekaan? Suami Bersuara-“Macam Mana Tertukar Troli?”
🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram