Hiburan Inspirasi

Zizan Dedah Peristiwa Shaheizy Sam Lalui Di Sebalik Pembikinan Polis Evo 2

Selepas berakhirnya bahang filem aksi Paskal, kini masyarakat mula beralih perhatian pada filem Polis Evo 2 (PE2) yang mula ditayangkan pada 20 November lalu. Ternyata, filem tersebut menunjukkan sambutan yang memberangsangkan dari rakyat Malaysia. Ini terbukti apabila PE2 mampu meraih sebanyak RM17 juta berbanding filem Paskal yang meraih RM16 juta setakat 11 hari tayangan.

BACA: [VIDEO] “Villain Lagi Padu” Ammar Alfian Cedera Lepas Jatuh Ke Laut, Netizen Harap Ada Paskal 2

Ini menunjukkan industri filem tempatan bergenre aksi sudah semakin matang dan berada di tahap yang tinggi. Terbaru, syarikat Astro ada mengeluarkan sebuah video yang memaparkan pengalaman dua tonggak utama filem tersebut iaitu Zizan Razak & Shaheizy Sam, yang turut mendedahkan beberapa pengorbanannya bagi menjayakan lagi filem tersebut.

Doktor kata tak boleh keluar dia keluar jugak – Zizan

Pada durasi ke 50 saat, Zizan mendedahkan keadaan yang berlaku pada rakan sekerjanya itu setelah dia dimasukkan air dan tangannya berubah biru seperti may@t. Malah Zizan turut membongkarkan rahsia bahawa Sam telah ‘lari’ dari h0spital pada pukul 6 pagi semata-mata untuk shooting sedangkan doktor sudah mengarahkan supaya dia tinggal di h0spital untuk 1 hari lagi.

Selain itu, Zizan turut mendedahkan bahawa rakannya itu kehilangan zat besi dan magnesium serta mengalami kecederaan pada buah pinggangnya demi filem tersebut. Tapi apa yang dijawab Sam, dia melakukan semua itu adalah untuk kerjaya diri serta penonton.

Dia tidak mahu penonton kecewa dan berasa tidak berbaloi dengan harga tiket yang dibeli. Melihat penonton bersorak suka merupakan satu kepuasan besar bagi kedua-dua pelakon ini.

Sesungguhnya, menjadi pelakon bukanlah semata-mata menghafal skrip tapi ia menuntut komitmen yang lebih daripada itu sehingga mampu menjejaskan kondisi tubuh badan. Berikut adalah komen netizen berkenaan perkara ini. Ternyata, ramai yang memuji kualiti filem tersebut sehingga ada yang menontonnya sehingga berkali-kali tanpa jemu.

Rasa nak repeat 5 kali 

Cerita gempak gila 

Mmg terbaik sgt.. congrats for all actor

Terbaiklah sanggup demi hiburkan penonton 

Sumber: Youtube Astro ShawAstro Awani dan Kosmo Online

like
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.