Cinta & Perhubungan Hiburan

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Seperti diketahui umum, aktress cantik Eyra Hazali telah bertunang dengan seorang pemain bolasepak terkenal iaitu Muhammad Haziq Nadzli pada tahun lalu. Sejak daripada itu, apa saja yang dikongsikan oleh Eyra pasti menjadi perhatian ramai ditambah pula dia kini telah tampil dengan imej berhijab dan memadam semua foto free hair di media sosial miliknya.

BACA : [VIDEO] Eyra Hazali Tak Sanggup Main Perasaan Tunang, Komen Player Lain Comel!

Meskipun telah bertunang dengan penjaga gol, Eyra tidak berasa bimbang dengan tanggapan sesetengah netizen yang menyifatkan segeIintir pemain bola sepak adalah kaki perempuan.

Saya amat mengenali tunang saya dan Haziq bagaimana. Bila ada orang cakap macam tu, saya tak takut langsung. Lagipun dia bukan kaki lepak. Sebaik habis kerja, dia akan terus pulang ke rumah dan menghubungi ibunya ataupun saya melalui FaceTime untuk bersembang.

Itu saja yang dia selalu lakukan. Dia pun bukan seorang yang suka keluar untuk bersuka-ria. Doakan saja yang baik-baik. 

Teryata kenyataan yang dikeluarkan oleh Eyra mengenai tunangnya itu telah mendatangkan rasa kurang senang ramai apabila rata-rata mereka memperlekehkannya menerusi ruangan komen di entri Facebook.

Nikah dulu dik, tidur sebilik duk serumah ambil masa nanti tau lah

Orang cerdik agama pun boleh tumbang

Yang dah kahwin pun tak kenal laki dia macam mana..

Artis lain lagi lawa dari awak pun husband buat perangai

Sumber : Harian Metro IG Eyra Hazali