Cinta & Perhubungan Hiburan

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Seperti diketahui umum, aktress cantik Eyra Hazali telah bertunang dengan seorang pemain bolasepak terkenal iaitu Muhammad Haziq Nadzli pada tahun lalu. Sejak daripada itu, apa saja yang dikongsikan oleh Eyra pasti menjadi perhatian ramai ditambah pula dia kini telah tampil dengan imej berhijab dan memadam semua foto free hair di media sosial miliknya.

BACA : [VIDEO] Eyra Hazali Tak Sanggup Main Perasaan Tunang, Komen Player Lain Comel!

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Meskipun telah bertunang dengan penjaga gol, Eyra tidak berasa bimbang dengan tanggapan sesetengah netizen yang menyifatkan segeIintir pemain bola sepak adalah kaki perempuan.

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Saya amat mengenali tunang saya dan Haziq bagaimana. Bila ada orang cakap macam tu, saya tak takut langsung. Lagipun dia bukan kaki lepak. Sebaik habis kerja, dia akan terus pulang ke rumah dan menghubungi ibunya ataupun saya melalui FaceTime untuk bersembang.

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Itu saja yang dia selalu lakukan. Dia pun bukan seorang yang suka keluar untuk bersuka-ria. Doakan saja yang baik-baik. 

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Teryata kenyataan yang dikeluarkan oleh Eyra mengenai tunangnya itu telah mendatangkan rasa kurang senang ramai apabila rata-rata mereka memperlekehkannya menerusi ruangan komen di entri Facebook.

Nikah dulu dik, tidur sebilik duk serumah ambil masa nanti tau lah

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Orang cerdik agama pun boleh tumbang

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Yang dah kahwin pun tak kenal laki dia macam mana..

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Artis lain lagi lawa dari awak pun husband buat perangai

Yakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Sumber : Harian Metro IG Eyra HazaliYakin Tunang Bukan Jenis Playboy, ‘Geng Bawang’ Sedarkan Eyra Sikap Lelaki!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Telegram