Inspirasi

[VIDEO]”Isteri Dukung Anak,Suami Suapkan Makanan”- Keluarga Mithali

Keluarga yang bahagia merupakan impian semua pasangan suami isteri di dunia ini. Namun, persefahaman di antara kedua-dua pihak adalah sangat penting untuk memiliki keluarga yang sempurna. Video yang tular di laman sosial,di mana sebuah keluarga seramai 4 orang sedang menjamu selera di sebuah restoran menjadi iktibar dan menarik perhatian ramai.

BACA : Petronas Berjanji CSR Akan Diberi Tanggungjawab Utama Di Sarawak

Dalam perkongsian oleh saudara Sharimi Shaharudin, video tersebut dirakamkan secara tidak sengaja apabila beliau sedang makan dan ternampak pasangan suami isteri berkenaan.

Beliau menyatakan bahawa pengajaran boleh diperolehi dari berbagai cara walau dengan satu pandangan sahaja. Selain itu, beliau juga turut menasihati mengenai rukun hidup berumahtangga yang harus mempunyai komunikasi  yang baik dan saling bantu-membantu di antara suami dan juga isteri.

Jadi suami yang memahami…

Terima kasih pasangan suami isteri ni kerana memberi makna..

Video ini turut dikongsikan di laman Facebook dan mendapat perhatian ramai terutamanya para suami dan juga isteri. Ramai yang memuji cara suami tersebut melayan isterinya dan anak kecil yang mencontohi ayahnya dengan turut menyuapkan ibunya makanan.

Comelnya part anak nak juga suap mak dia. Budak kecil pun…

Tengok ni sedih, betul lah orang kata, bahagia ni bukan duit…

Setiap suami ni, dia nak terbaik untuk family dia…

Sumber : Sayaiday Sharimi Shaharudin

like
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.