Hiburan

Nabila Huda Kongsi Video Mesra Bersama Anak, Tapi Gelagat ‘Biadap’ Jadi Teguran

Gelagat cemburu Keisha Laila setiap kali melihat ibunya bersama bapa tiri sering menjadi bahan jenaka netizen. Rata-rata mereka seronok melihat Keisha disakat nakal sehingga ‘mengamuk’ dan menangis. Walaupun hanya bapa tiri, namun kemanjaan dan kemesraan Keisha bersama Mohd Izwan Johar, suami kedua Nabila Huda memang tidak dapat disangkal lagi.

BACA: Petronas Berjanji CSR Akan Diberi Tanggungjawab Utama Di Sarawak

Terkini di Instagram Nabila Huda atau lebih mesra dipanggil Abil, mereka bertiga sedang bercuti di Sabah setelah kepulangan mereka dari Korea tempoh hari. Beberapa video dikongsikan Nabila Huda di IG nya telah menjadi tumpuan netizen yang seronok melihat reaksi cemburu Keisha dengan gambar mesra dia dan suami.

Malam dah tak nampak muka Keisha hitam

Dalam video itu, Keisha telah menunjukkan marahnya kepada bapa tiri kerana cemburu dengan gambar mesra bersama ibunya. Dia tidak berpuas hati apabila Nabila Huda telah pergi bergambar di sebuah tempat cantik bersama suami tanpa dirinya. Disebabkan itu, dia telah menangis sambil bercakap kuat terhadap mereka.

Ternyata, video itu mendapat reaksi yang menghiburkan dari kalangan netizen. Rata-rata mereka sangat terhibur apabila mendengar jawapan balas Keisha yang menyatakan wajahnya hitam apabila bergambar pada waktu malam.

So sweet hubby Abil layan Keisha

Lawaklah Keisha.. comel.. sumpah gelak

Weyy lawak.. adoi anak beranak ni

Namun, di sebalik komen-komen lawak itu, ada pula segelintir individu yang menegur Nabila Huda kerana membiarkan si anak meninggikan suara terhadap ibu bapa seperti itu.

Bukan manja tapi mengada2

Ajarlah sikit adab bercakap

Ada juga yang memberikan komen terlebih aksi sehingga ingin memberikan penampar.

Besar nanti lagi kurang ajar dia.. bagi penampar terus

Jangan terbiasakan anak meninggi suara

Lawak2 juga tapi.. hormat walaupun mmg rapat

Namun begitu, ada juga sesetengah netizen yang berfikiran positif dan menganggap Keisha akan menjadi seorang anak yang baik satu hari nanti.

Time mcm ni je.. I believe dia seorang anak yg baik

Pi jaga anak masing-masinglah

Sumber: IG Kupu-Kupu

1
like
2
love
haha
2
wow
sad
2
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.