Hiburan

[VIDEO]”Merahnya Muka” – Dato Sri Siti Nurhaliza Kongsi Wajah Lebam Kemerahan

Penyanyi nombor satu negara iaitu Dato Sri Siti Nurhaliza sememangnya menjadi tumpuan dalam apa jua perkara yang dilakukannya. Walaupun begitu, beliau memang dikenali sebagai seorang yang berkerja keras sehingga sampai tahap sekarang.

BACA : Petronas Berjanji CSR Akan Diberi Tanggungjawab Utama Di Sarawak

Terbaru, Dato Siti Nurhaliza berkongsi wajahnya tanpa solekan dan dengan kulit yang sedikit kemerah-merahan. Beliau turut menulis caption di dalam video yang di muat turun itu dengan nama individu yang mempunyai kaitan dengan kejadian wajahnya yang kepenatan dan sedikit lebam. Menerusi video itu juga, Dato Siti Nurhaliza membuat mimik muka yang begitu comel sekali untuk dilihat.

Melalui hashtag Road To Concert 2019 dalam posting tersebut, dipercayai Dato Siti membuat persediaan untuk konsert beliau yang akan diadakan pada tahun hadapan. Video yang dikongsikan juga ialah selepas beliau menjalani senaman dengan coach seperti yang telah dinamakan di dalam video tersebut.

Walaupun dengan muka yang tidak mengenakan sebarang solekan, para peminat dan pengikut masih mengagumi dan memuji kehebatan, kecantikan dan juga usaha Dato Siti Nurhaliza untuk mendapatkan stamina dan kesihatan yang baik melalui aktiviti senaman yang dilakukan.

Macam udang bakar da. 

Lebam pun comel.

Gym ke sauna tu.

Nie baru betul comel pipi merah.

Sumber : IG, Dato Sri Siti Nurhaliza

1
like
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.