Viral

[VIDEO] Teruja Dapat Wish Birthday Istimewa, Terus Ajak Alif Satar Kahwin!

Sejak akhir-akhir ini, nama Alif Satar sering saja mendapat perhatian ramai. Bukan sekadar hebat dalam menyanyi dan mengacara, malahan lakonan mantapnya dalam drama Pia sebelum ini membuat netizen terus berminat untuk mengikuti perkembangan kariernya. Baru-baru ini juga, dia telah menerima kejutan apabila menerima ‘hadiah’ dari seorang peminat misteri. Tak sangka pula ia menjadi moment yang melucukan.

Baca : [FOTO] Demi Cinta.. Suami Ini Sanggup Labur RM4.5 Juta Bina Rumah Minangkabau!

Alif Satar…Saya cintakan awak

Rupa-rupanya, seorang kanak-kanak perempuan bernama Humaira nekad memberikan Alif Satar sepucuk surat dan kandungannya memang mengajutkan. Mengenali Alif Satar menerusi drama Pia, adik ini telah menyatakan hasrat untuk berkahwin dengan selebriti ini.

Selalu solat berjemaah bersama ayah Humaira…

Merasa lucu dengan hal tersebut, Alif Satar sempat memuat naik gambar surat itu ke IG Storynya. Katanya, Humaira telah mengirimkan surat cinta ini melalui ayahnya untuk diberikan kepada artis tersebut.

Menurut sepupu Humaira, sebelum ini Alif Satar pernah membuat ucapan hari jadi kepadanya. Mungkin sejak itulah Humaira semakin jatuh hati kepada selebriti ini dan terfikir untuk memberi surat tersebut. Alahai, comel betul adik Humaira ni!

Masa kecil-kecil dulu, mungkin ada di antara kita yang pernah juga terjatuh cinta dengan pelakon, kan? Dalam masa sama, netizen juga merasakan bahawa apa yang dibuat oleh adik Humaira ini sangat comel sekaligus membuat mereka merasa terhibur.

Hahahah cutenya baru 8 tahun dah ada feeling boleh suka orang

Yang penting confident luah perasaan dekat crush

Kena amik semangat dari adik ni…Dah  besar mesti dia malu

Sumber : Twitter Syahreyeone

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Maaf

Sila matikan Ad Blocker untuk membaca artikel dalam portal ini